Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedéskor mikor jelentkezik vérzés?
Figyelt kérdés
Nektek az utolsó szem tabletta után mennyi idővel jelentkezik a megvonásos vérzés?2017. nov. 19. 22:39
1/4 anonim válasza:
Nekem a negyedik napon jelentkezik, csütörtökön hagyom abba, és hétfön jön meg. De ez szerintem teljesen egyénfüggö, amint megjön az elsö, utána minden honapban ugy kell beállnia, látni fogod.
2/4 anonim válasza:
Nekem is a 4.napon jött meg mindig.
3/4 anonim válasza:
Még csak az első levélnél járok, de most úgy alakult, h vasárnap hagytam abba a gyógyszert és kedden este jött meg.
4/4 anonim válasza:
Szerda este veszem be az utolsót, vasárnap este jön meg. De ez egyéni, igazából mindegy, hogy a szünet melyik napján jön meg. (De az elsőn nem szokott, hiszen a szervezeted nem tudja, hogy akkor már nem fogod bevenni, és annyi hatóanyag van benne, hogy 24 óra alatt ne ürüljön ki, hiszen akkor levél közben is véreznél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!