Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll be rendszeresen a menstruáció?
6 éve menstruál? hát szerintem az idő alatt már bekellett volna álnia.. bár nemtudom énmég ck 2 éve de nekemmár ugy ahogy rendesen beált..
bocsi a hülye fogalmazásért...
14/L
nekem is ilyen volt, bár amikor először megjött, akkor még rendszeres volt viszonylag, aztán elkezdtem sportolni, akkor összezavarodott, kaptam rá egy bogyót, amitől megjött, utána 3 hónap fogamzásgátló, azután egy ideig rendszeres lett, de fogytam, és megint összezavaradott, voltam újra dokinál, mikor már olyan volt, hogy olykor 3-4 havonta jött meg, azt mondta nem baj, csak akkor kell szabályozni, ha gyereket akarok majd, vagy ha úgy gondolom, hogy egyébként is szükséges, nem csak ezmiatt, ír fel fogamzásgátlót, aztán egy év múlva írattam fel, mert azért elég aggasztó, ha 3-4 hónapot kell stresszelni, hogy miért nem jön meg.
szóval azért érdemes elmenni orvoshoz, hogy megnézze nincs-e gond, de nem valószínű, hogy baj lenne, csak ilyen a hormonrendszere, de jobb biztosra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!