Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van esély a lehetetlenre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély a lehetetlenre?

Figyelt kérdés
A barátommal a mentsruációm 5.napján szeretkeztünk,de nem használtunk óvszert,a megszakításos módszert alkalmaztuk,eddig soha nem volt ebből probléma.Nem ment el bennem,az ejakuláció előtt kivette,elvileg nem került belém sperma.A ciklusom 26 napos.Van esélye a teherbeesésnek?
2010. máj. 31. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
A megszakításos módszer sosem 100%-os, ha eltelik 4-5 nap és nem jön meg azaz sokat késik , ami azelőtt még nem volt, akkor sem biztos hogy terhes vagy de egy tesztet, 5 nap késésével már érdemes csinálni.
2010. máj. 31. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
van rá esély
2010. máj. 31. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. A mensi 5. napján voltatok együtt + a spermium 5 napig életképes a hüvelyben, rövid a ciklusod, így kissé korai peteéréssel (ami lehet akár a jó szextől is) összejöhet a baba, tehát korántsem lehetetlen, mint ahogy te írod. A megszakításos nem védekezés, ezzel a módszerrel 100 nőből 35 teherbe esik egy év alatt.
2010. máj. 31. 10:41
 4/7 anonim válasza:
A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
2010. máj. 31. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Esély az mindig van, de a te esetedben szerintem a valószínűsége kicsi. Amúgy sem hiszem, hogy 5 napig élnének a hüvelyben a spermák, én úgy tudom inkább csak 2 napig.

Ha a következő menzid késik, csinálj tesztet. És máskor védekezzetek. A megszakítás nem védekezés.

2010. máj. 31. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyi rémtörténet van a megszakításos módszerrel, és nem értem, hogy hogy tudjátok"alkalmazni"?? Szerintem nagy felelőtlenség. És mensi alatt is lehetsz terhes, ezek a naptármószerhet hasonló dolgok nem megbízhatóak!
2010. máj. 31. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
módszer
2010. máj. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!