Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Durex wagy lifestyles?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durex wagy lifestyles?

Figyelt kérdés
Meiket ajánljátok? Meik a jobb? Meik szakad nehezebben?
2010. máj. 30. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Durex,Durex,Passz
2010. máj. 30. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Elég csúnya lenne ha szakadnának... Ezek a gumik több mint 5 liter vizet is képesek megtartani!!! Régebben a lifestyle büdös volt... amúgy mind a kettő nagyon jó!
2010. máj. 30. 23:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Durex
2010. máj. 30. 23:33
 4/14 anonim ***** válasza:
durex családi kiszerelés :P :P
2010. máj. 30. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:

amíg w-t írsz v- helyett egyiket sem. nőjél fel!!!!

amúgy meg durex....

2010. máj. 30. 23:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Azóta írok dupla v-wel amióta feltörték a mywipemet és a barátaimnak ócsárló leweleket küldtek.. Ők azt hitték,hogy tényleg én woltam,mert akkoriba nemmi egyedi sem wolt az írásomban.. Mostmár wan. =) És köszi mindenkinek akkor Durex lesz :P
2010. máj. 31. 00:03
 7/14 anonim ***** válasza:
A mywipedet wazzeg? Amúgy jól kijátszottad azt aki feltörte a wipedet, walszeg mostmár nehezebb lesz neki ócsárló leweleket írni, mert olyan qurwára egyedi lettél. Wazze. Amúgy tök mindegy melyik gumi, csak legyen nálad arra az esetre, ha walamelyik szórakozóhelyen összeszednélek. W.
2010. máj. 31. 06:03
 8/14 anonim ***** válasza:
pirelli
2010. máj. 31. 08:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Masculan vagy Rako.

nem tudom miért szajkózza mindenki a durexet, amikor 3 db 600-700 ft vagy mennyi, a masculanból pedig 10 db 800. És semmi gond nincs vele, sőt, nekem átlagos méretem van de a masculan ezerszer jobban ráillikés feszül kicsit mint a durex. A durexel annyi gond volt h tényleg elcseszte az egész együttlétet.

Kérdezőnek meg annyit, hogy kb fél magyarország gyökér tinitársadalma így ír, ami egyébként nagyon idegesítő. De nem baj, egyedi vagy nagyon.

2010. máj. 31. 11:44
 10/14 anonim ***** válasza:

DUREX! az vastagabb-.... legalábbis jobb a farkamra

19/F

2010. máj. 31. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!