Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha az óvszertől belankad a pénisz?
Nem az óvszertől lankad, hanem az ügyetlenkedéstől. Gondolom, teljesen tapasztalatlanok vagytok mindketten. Ez nem túl jó felállás. Az elvárásból fakadó frusztráció vagy a sikertelenségtől való félelem valóban okozhat merevedési problémákat, de ezt egy tapasztalt nő tudja kezelni.
Addig is ajánlom az óvszer használatát egyedül, partner nélküli bevetésen is. Gyakorold és szokj hozzá!
Márpedig az ovszertöl lankad le. Én is igy vagyok a pasimmal. Áll mint a cövek neki, akár simitem, akár orálozom, és ha csupaszon tenné be, akkor is. De ha rákerül az ovszer, akkor plötty.
Nem tudjuk, mi tévök legyünk, mert anélkül nincs behatolás.
Mi az, h ugy áll hozzá?
Ha felizgul egy nöre, de rákerül az ovszer és lelankad, mégis mit tudna tenni?
Szerintem, ha komoly a kapcsolat, akkor meg kell legyen a bizalom is és akkor nem kell félni a nem betegségektől.
Viszont, ha még az elején vagytok a kapcsolatnak, akkor igen, az óvszer a legjobb...Hm...Az extra vékonytól is ugyanez a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!