Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csökkenti az alkohol a Yasmine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csökkenti az alkohol a Yasminelle fogamzásgátló hatását?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam bulizni, fél 5 fele vettem be a gyógyszert a 3 óra helyett mert csak akkor tudtam. 6-fél 7 fele pedig ittam alkoholt de mértékkel. Még csak be sem rugtam. Ma pedig a barátommal szeretkeztünk (a gyógyszert ma már rendesen bevettem) és elélvezett bennem. (véletlenül). lehet baj??? a válaszokat előre is köszönöm.
2010. máj. 30. 16:06
 1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem még hozzátenni hogy ma a gyógyszer bevétele után fél órán belül már szeretkeztünk.
2010. máj. 30. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baj.Akkor van baj,ha hánysz az alkoholtól,mert annyira berúgsz.De itt ilyen nem volt és időben bevetted,bőven 12 órán belül,szóval nem lesz gond.
2010. máj. 30. 16:12
 3/6 A kérdező kommentje:
értem. csak attól tartottam/tartok, hogy túl hamar ittam a gyógyszer bevétele után és h még nem szívótott fel rendesen.
2010. máj. 30. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Az alkohol nincs hatással a fogamzásgátlóra, ezt tudom, mert direkt rákérdeztem egyszer az orvosomnál. Csak akkor van baj ha hánysz a bevételt követő 4 órán belül!
2010. máj. 30. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is értem,hogy miért aggódsz,de a felszívódásnak akkor van jelentősége,ha hánytál volna.Akkor kell számolgatni,hogy vajon felszívódott-e már a tabi.3-4 óra alatt szívódik fel kb. Ha utána hánysz akkor elvileg akkor sincs gond,de a hányást jobb kerülni.

Ha jobban megnyugtat hívd fel a dokidat és kérdezd meg!

2010. máj. 30. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!