Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hogyan vedekezik?
Fogamzásgátló +Óvszer
Azért használunk plusz gumit mert tabletta melett lettem terhes a lányommal.
Viszont a tabletta kell a cikkusom miatt mert anélkül nem lenne havi.
Játszani a tűzzel nem fogok
Mert minden menzit megelőz egy peteérés és nem kéne hogy be csússzon még egy baba
Pesszárium!
(senki nem hallott még erről a csodás új felfedezésről? Alig 140 éves!)
9 éven keresztül naptár+megszakított együttesen. Azaz peteérés környékét +/-3..4 nappal kihagytuk mindig, illetve soha nem cuccoltam a páromba. A két módszer együttesen nekünk 100%-os biztonságot adott. Nyilván ha ismételni akartuk az együttlétet, akkor közben is fürdés, miegymás.
Egy ideig használtunk harmadik kiegészítő védelmet is, a patikai magisztrálású hüvelygolyót, mert ebben természetes kakaóvaj a hatóanyag, ami nem szokott bajt okozni a szervezetben.
Sajnos nagyon kesere az íze és olyan lesz a hüvely tőle, mintha jégpályán bobozna az ember. Szóval szigorúan nyalifali után golyó be, várni míg elolvad és utána az aktus. :)
Tudom, ma vannak gyógyszergyári hüvelykúpok, de azokban keményebb anyagok is előfordulnak.
Próbáltuk a tablettát is fél éven át, de attól meg hetek alatt elment a párom .hatnékja és vissza se jött két hónapig, miután abbahagyta. Esetemben a gumi nem jöhetett szóba, allergiás vagyok rá, mindenféle piros foltok keletkeznek a szerszámon egy nappal később és viszketni szokott - márkától függetlenül. A latex anyaga okozza, nem a sikosító.
Hurok és pesszárium is gyulladásokat okozott páromnak még évekkel előttem. Szóval maradt a fenti két módszer kombinációja. Egyébként kis valószínűségszámítás: a kombinált módszerek valószínűsége összeszorzódik. Ha tehát két vagy több gyengébb módszert kombinál az ember, azt sem feltétlenül kell lebecsülni...
Ja igen. Nálunk se világvége lett volna, ha beesik egy gyerkec, de míg védekeztünk, nem esett be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!