Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire bízhatok meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bízhatok meg a Mercilon fogamzásgátló tablettában?

Figyelt kérdés
Ma irattam fel (előtte még nem szedtem más gyógyszert), és érdekelne, hogy mennyire biztonságos illetve, hogy mik a mellékhatásai.
2008. okt. 22. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok ilyen kérdés van fogamzásgátlás témakörben. Mindneki más bogyót kérdezi. Biztonságos, biztonságosnak kell lennie, különben nem lenne a piacon és nem írta volna fel a doki. A mellékhatásait pedig megtalálod a betegtájékoztatóban!
2008. okt. 22. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm ezt szedte először, 20kg-ot hízott tőle!!! Aztán váltott Yasminelle-re és leadta 5hónap alatt, azóta is ezt szedi és nem hízta vissza. Úgy tudom nem ez a legkorszerűbb gyógyszer!
2008. okt. 22. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy év szedés után már nem volt kedvem a szexhez... Amúgy védett.
2008. okt. 22. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más a mellékhatás. De megbízhatónak megbízható én is ezt használom fél éve. Az első 3 hónap érdekes volt de 4.hónapban elmúlt minden :D szerencsére. Csak mellre híztam de az sose árt ;):D
2008. okt. 24. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is már lassan 1 éve szedem, és eddig nem volt semmi probléma! Mellre én is híztam:D
2008. okt. 25. 09:30
 6/8 anonim válasza:
megbízhatsz benne sztem maximálisan. Majdnem 1 éve szedem. Nem híztam tőle+semmi. Én ajánlom..
2008. okt. 25. 15:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

A 4. válaszadótól még kérdezném ha lehetséges, hogy mit értesz az alatt, hogy az első 3 hónap érdekes volt?

2008. okt. 29. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát az érdekes alatt az értem. Hogy hány ingerem volt... meg 1-2 mellék hatás kijött rajtam de ez mind elmúlt...
2008. nov. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!