Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem a barátommal,de szex után észrevettük,h bennt maradt a hüvelyemben a gumi!a barátom el is ment,volt a gumiban,és félek,h mellément!Ez lehetséges?A barátom esküszik,h nem volt semmi!
2010. máj. 30. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
nem vagy az csak paraszt írja azt h az vagy... nyugi nem vagy
2010. máj. 30. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:

nem vagy még terhes, de lehetsz!

holnap még nem fog tudni neked mondani semmi biztosat a nőgyógyász, mivel a terhesség biztosan kb 10 nap után mutatható ki.

2010. máj. 30. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Most ez a kérdés komoly? Ti tényleg semmit nem tanultok a suliban, vagy legalább nem olvastok utána, ha már szexuális életet éltek? Vagy édesanyátok/édesapátok nem mondott nektek semmit ezzel kapcsolatban?
2010. máj. 30. 10:19
 4/10 A kérdező kommentje:
pff igen komoly a kérdés!Talán probléma?én csak megkérdeztem a ti véleményeteket is
2010. máj. 30. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
ha a gumi szája kint lógott amikor lecsúszott akkor nem lehetsz terhes mivel nem tudott akkor beléd menni semmi!
2010. máj. 30. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudod, az a probléma, hogy ha egyszer valaki szexuális életet él, akkor legyen tisztában az olyan alapvető dolgokkal, hogy mikor mennyi az esélye annak, hgy teherbe eshet, hogy a nőgyógyász egy napos "terhességet" nem tud észrevenni, hogy hol jár a ciklusában (peteérés mikor volt) és az alapján egyáltalán a közelében van e annak, hogy teherbe essen. Hogy van olyan, hogy sürgősségi fogamzásgátlás, és ha mindezek alapján valószínűsíthető, hogy a fogékony időszakban van, akkor keresse fel a környéken lévő nőgyógyászatot, és kérje a tablettát, ahelyett, hogy itt kérdezi meg vadidegen emberektől, hogy vajon terhes e. Szerinted ki tud itt erre válaszolni, de most komolyan???
2010. máj. 30. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos simán lehetsz, kifolyt a cucc valószínüleg. 72 órás már késő, hétfőn szaladj el orvoshoz.
2010. máj. 30. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
ez egy tipikus vagy igen, vagy nem szituáció, biztosra nem tudhatod, bár ha a gumiban ment el, szerintem nem sok esélye van a teherbeesésnek. egyébként velem is megtörtént már, aggódtam is rendesen, de hálisten nem lett semmi probléma belőle.
2010. máj. 30. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek 10:19-el. Ha már egyszer nemi életet élsz, nem kéne ennyire felelőtlennek lenned. Bár én fiú vagyok, mégis hihetetlennek tartom az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket(pl ha a p@sim a se**embe élvezett akkor lehetek-e terhes). Egyébként meg ti voltatok ott, nektek kéne tudni. Ja! És ha utána olvastál volna egy kicsit, akkor tudnád, hogy a hüvelyváladék savas kémhatású, az előváladék pedig lugos. Ergó a 2 semlegesíti egymást. tehát ha legközelebb ilyen van, hogy fennáll a terhesség esélye, akkor ecetes vízbe kell ülni. Mielőtt megkérdezed(mert ezután kinézem belőled) a LÁNYNAK kell beleülnie és nem a fiúnak!!! Ez a módszer sem 100%, de még mindig jobb, mint otthon ülni tipikus "jaj mi a f@szomat tegyek" fejjel...
2010. máj. 30. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Na jó hát az utolsó hozzászóló sem 100as.. inkább ne irtál volna semmit XD
2010. jún. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!