Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire véd a gumi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire véd a gumi?

Figyelt kérdés
gumival védekeztünk, de három napja késik. pont peteérésem volt mikor együtt voltunk. szerintetek? (nem szakadt ne sérült, semmi)
2010. máj. 29. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mennyire véd a gumi??? Hát, ha a fejeden van, nem lesz vizes a hajad az biztos. ja, hogy terhesség ellen! Hát ilyenkor nem véd:- lenyeled, mert azt hiszed így kell használni

- pasid wc-nél lehúzza és nem vesz fel másikat

- Ha háborús övezetben gránát robban melletted/aknára lépsz

- Ha a pasid öccse megviccel és kilyukasztja

Ezeken kívül nem véd még atomtámadástól, extrém hőmérséklettől(napra ne ebben menj), Kutyaharapástól, harapós puncitól, fogazó csajtól stb.

2010. máj. 30. 22:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Anyit nem értek hogyha fogamzásgátlás témában van a kérdés, miért gondoljátok hogy másra vonatkozik...:) Tudom nagyon viccesek akartok lenni és tényleg vannak akik hülye kérdéseket tesznek fel, de én tényleg megijedtem. első pillanattól kezdve gyógyszerrel beállították a mensesem és mindig 28 napra jött meg, most 4 napot késett. Csak kíváncsi voltam hogy volt e valakinek hasonló "élménye"... De látom az intelligencia itt is megnyilvánul.:)Attol hogy ilyen válaszokat adtok, nem a kérdés feltevőjét minősítitek.

Az értelmes válaszokat pedig köszönöm, már minden rendben van. :)

2010. máj. 31. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. 22:21 vagyok. Nem gondoltam volna, hogy komolyan gondolod ezeket a gyermeteg válaszokat. most kivételesen nem a hülye kérdés, hülye válasz eszményében írtam neked. nyilván megilyedtél a történtektől. A válaszom nem az értelmi szintemet tanusítja, csupán meg akartalak egy kicsit mosolyogtatni.:)
2010. jún. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!