Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire véd a gumi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire véd a gumi?

Figyelt kérdés
gumival védekeztünk, de három napja késik. pont peteérésem volt mikor együtt voltunk. szerintetek? (nem szakadt ne sérült, semmi)
2010. máj. 29. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tuti átment rajta, és kis gumik fognak születni. Olvasd végig a mondatod. Szerinted?....
2010. máj. 29. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nem szakad ki, akkor nincs baj. Ne izgulj!
 3/13 anonim ***** válasza:
Semennyire. A haveromon is volt egy, oszt mégis elütötte a kamion.
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez esetben biztosan nincs semmi baj. A gumi csak akkor nem 100%-os, ha kiszakad.

Nekem is késik, tegnap kellett volna megjönnie, semmi jele egyelőre, se görcsök, se pattanások, semmi, de én nem lehetek terhes, 4 hónapja nem voltam senkivel, nálam az időjárás kavar, valószínű nálad is :)

2010. máj. 29. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
A gumi nem mindig véd!! Legjobb példa rá én vagyok.A fater mindig azt mondta az élet néha megcumiztatja az embert,és én is csak a véletlen műve vagyok. Drágám...le kell hogy hangoljalak.. terhes vagy!
2010. máj. 29. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
A paprikaspray azért hatékonyabb tolvajok ellen.
2010. máj. 29. 21:37
 7/13 anonim ***** válasza:
velem is volt már ilyen, de utána mindig megjött. valószínűleg tényleg a frontok zavarhattak be neked is. de ha nagyon nem vagy biztos magadban, akkor menj el egy nőgyógyászhoz vagy ha azt nem szeretnéd, végezz el egy gyorstesztet (nem csak gyógyszertárban, de drogériákban is lehet venni!)
2010. máj. 29. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a zsebében ott van, még nem számít védekezésnek.
2010. máj. 30. 01:06
 9/13 anonim válasza:
Mi már kb. 25 éve használjuk, olyan is volt hogy bennem maradt, mégse lett semmi baj. Ne aggódj!
2010. máj. 30. 08:30
 10/13 anonim válasza:

Nem akarok kötekedni de az óvszer nem 100% biztos, mivel a felhúzás során mikrórepedések keletkeznek. Persze 10000000000 emberből 1 aki ez miatt terhes lesz.

Szerintem nem kell idegeskedned, vegyél egy terhességi tesztet és végezd el!

2010. máj. 30. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!