Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruációt követő 15-17. ik napban a párom folyamatosan minden alkalommal többször is belém élvezett. Mekkora az esélye hogy terhes leszek (vagyok)? (Szeretnénk már babát) 18/L
11:53!
Még szép, hogy az anyját többre tartja a barátod. Azért mégiscsak ő szülte, és ő nevelte fel. Egy anyai és barátnői szeretet nem egyforma! Ráadásul ugye az sem mindegy mennyi ideje vagytok együtt... Mi 10 éve, már a felesége vagyok, de az anyja az az anyja marad akármit csinálok.
Az, meg hogy valaki 18 évesen gyereket szeretne, első hangzásra tényleg furcsa, de ha ő ezt szeretné...
De a kérdezőnek mondom, hogy tényleg nem szabad elkeseredni, ha nem jön össze a baba sokadik próbálkozásra sem! 18 éves vagy és nem 40, akinek esetleg sürget az idő. Ha tényleg, már jó ideje próbálkoztok és semmi eredmény, akkor el kell menni orvoshoz, mert lehet PCO-d van, vagy petevezeték elzáródásod... vagy bármi hasonló. Ha valami ilyesmi baj van, akkor pedig azt kezelni kell, mert ha terhes leszel nagyobb baj is lehet belőle.
Egyik ismimnek petevezeték elzáródása volt, mint kiderült 3 vetélés után. Ráadásul ez miatt méhen kivüli terhessége is volt. Szóval jobb úgy babát tervezni, hogy biztosan tudod, hogy nincs gond.
De tényleg jól gondold meg, hogy 18 évesen fel vagy-e készülve, és nem csak egy hirtelen felindulásról van szó.
Nekem is zt mondták, hogy jönni fog a baba amikor ő úgy gondolja!
00:37-es voltam!
13:20 köszönöm és sztem átértékelem a dolgokat és gondolkodom még ezeken
köszi nektek
13:36!
Jah, igy már más.
Nálunk ugyanez van/volt!
Én mondtam férjemnek, hogy döntse el, hogy ki már a családja, kivel él?! Velem vagy anyjával, és talán ha már velem él, és én szolgálom ki, akkor talán mellém kéne állnia. Persze az anyja az anyja marad mindig.
Nálunk egyszer volt egy olyan összeveszés, hogy én voltam az áldozat, mégis férjem az anyja pártjára állt, mert az anyja azt mondta, hogy én voltam a rossz... Nem tudtam bizonyitani az igazamat, mert férjem nem volt ott amikor veszekedtünk, és az anyja meg totál ugy adta vissza a dolgot, hogy én voltam a szemét. ( Nem tudom mennyire érthető... )
Aztán annyival ért véget a dolog, hogy ő nem folyik bele, oldjuk meg ketten, mert nem akar senki pártjára állni. Nah, azóta inkább nem szólok semmit, mert ez miatt majdnem az esküvönk is le lett fújva, és annyit nem ért meg.
Kedves Kérdező!
Mióta vagytok együtt? Honnan jött a gondolat, hogy babát szeretnétek?
13:20-as voltam, meg az előző is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!