Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nigra kérdése:
Lindinett fogamzgátlót szeretném előb elkezdeni, mint hog megjöne, mert pont nem jó időben jönne meg. Csinált már valaki ilyet, hogy az első gyógyszeres hónapjában nem a mensi első napján vette be? 3. án jönne meg, ma vagy hétfőn szeretném elkezdeni.
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 13:33
1/4 anonim válasza:
Ha még soha nem szedtél gyógyszert, akkor ne csinálj ilyet, főleg ha ez életed legelső fog.gátlója. Én is ezt szedem lassan másfél éve, és a szedés 2. hónapjában csináltam olyat, h eltoltam egy egész hónappal a mensimet. Aztán a köv. hónapot végig barnáztam. Szerintem ne csinálj ilyet, ha pedig több ideje szeded, akkor is csak úgy tolhatod el, ahogy én csináltam anno, mert így teljes marad a védettséged is, és nem kell pocsékba dobni a maradék gyógyszert.
2/4 A kérdező kommentje:
szedtem már, de utána jött a lányom, akkor ugye előtte abbahagytam, és most szedném megint.
2010. máj. 28. 16:10
3/4 anonim válasza:
Hát...sztem akkor sem :S Az szigorú szabály, hogy fogamzásgátlót a menstruáció 1. vagy 5. napján lehet elkezdeni szedni. Ezt mindig be kell tartani. Ha 1. napon kezdted, akkor azonnal védett vagy, de érdemes várni vele 14 napot. Ha az 5.-en, akkor szükséges kieg. védekezés a köv. levélig.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket
2010. máj. 30. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!