Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon fontos! Van esélyem rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fontos! Van esélyem rá?

Figyelt kérdés

sziasztok!!!

tudom mindenki ilyen kérdésekkel ál ide, hisz ezért van végül is ez az oldal, ígyén is szeretnék feltenni egy kérdést. Szöval.: az a helyzet hogy már egy hete késiik a menstruációm, a párommal durexel védekeztünk mindíg, nem volt vele gond, és a dologhoz hozzá tartozik, hogy mindíg mielőtt elmegy kihúzza(ismétlem az óvszer is rajta van!)

és eddig még nem történt baleset, felelőségteljesen védekezünk, és modt mégis késik... mi lehet az oka?

a sztorihoz hozzátartozik hogy 5 napja Sumetrolint eszek, meg 37.6 a lázam(hőemelkedésem) vajon ez lenne a baj?

kérlek segítsetek, ma megyek tesztet venne de egyzserűen nincs bátorságom megcsinálni...

köszönettel(kérlek hogy ne bunkón írjatok!)

18/L

2010. máj. 28. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, főleg így, ha ennyire odafigyeltetek. {Megjegyzem jó végre olvasni itt normális kérdést ezzel kapcsolatban, nemcsak olyat, hogy "Jaj bennem ment el és nem védekeztünk, lehetek terhes?"} Sokmindentől késhet, többekközt a betegségtől, a gyógyszertől, és az idegességtől is. Nyugodtan csináld meg a tesztet, ne félj, nem lesz pozitív ;)
2010. máj. 28. 10:27
 12/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, tényleg félek előbb hívtam párom, sírtam a telefonban, és ő azt mondta, nyugodj meg szeretlek, egyszerűen annyira fel vagyok hergelve, hogy hihetetlen, már nem tudom abbahagyni a bőgés, ....pedig nincs miért...(elméletileg)
2010. máj. 28. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne rimánkodj! Csiáld meg a tesztet! Ha félsz, hívd el a barátodat és csináljátok meg együtt. Addig amíg nem látod a negatív eredményt, úgyis parázni fogsz!

Vagy max. megvárod amíg megjön, azátn megnyugszol.

2010. máj. 28. 11:20
 14/16 A kérdező kommentje:
okés felfogom én értelmes szavakból is, és amúgy igazad van!!!! amúgy is együtt csináljuk!!!ha már az vagyok, nem változtat már rajta semmi, ha meg nem az meg még jobb!
2010. máj. 28. 12:24
 15/16 A kérdező kommentje:

SZIASZTOK!!!

MEGCSINÁLTAM MOST EGY TESZTET, OLYANT AMI A NAP 24 ÓRÁJÁBAN KIMUTATJA, ÉS N E M VAGYOK TERHES!!!

CSAK AZ ELLENŐRZŐ CSÍK JÖTT KI, ANNIYRA BOLDOG, VAGY, VISZONt, akkor miért nem jön meg lehet a gyulladás miatt, köszönöm a biztatást, és a válaszokat!!!

2010. máj. 28. 13:59
 16/16 A kérdező kommentje:

megjött egy hete, és túl vagyok rajta ok: láz az egész szervezetben, és gyulladás, mihelyst elhagytam a sumetrolimt rá két napra megjött köszö9nöm a biztatást, és jó szavakat

poszi:)

2010. jún. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!