Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon fontos! Van esélyem rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fontos! Van esélyem rá?

Figyelt kérdés

sziasztok!!!

tudom mindenki ilyen kérdésekkel ál ide, hisz ezért van végül is ez az oldal, ígyén is szeretnék feltenni egy kérdést. Szöval.: az a helyzet hogy már egy hete késiik a menstruációm, a párommal durexel védekeztünk mindíg, nem volt vele gond, és a dologhoz hozzá tartozik, hogy mindíg mielőtt elmegy kihúzza(ismétlem az óvszer is rajta van!)

és eddig még nem történt baleset, felelőségteljesen védekezünk, és modt mégis késik... mi lehet az oka?

a sztorihoz hozzátartozik hogy 5 napja Sumetrolint eszek, meg 37.6 a lázam(hőemelkedésem) vajon ez lenne a baj?

kérlek segítsetek, ma megyek tesztet venne de egyzserűen nincs bátorságom megcsinálni...

köszönettel(kérlek hogy ne bunkón írjatok!)

18/L

2010. máj. 28. 09:02
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
elnézést a helyesírásért.... siettem:)
2010. máj. 28. 09:03
 2/16 anonim ***** válasza:
A gyulladás csökkentő lehet a ludas ha késik.
2010. máj. 28. 09:06
 3/16 anonim ***** válasza:
és ha késik pár napot? biztos nem vagy terhes.
2010. máj. 28. 09:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha a gumi nem szakad ki és gumi nélkül nem"járt" egy picit sem benned a párod akkor nem lehetszterhes
2010. máj. 28. 09:28
 5/16 A kérdező kommentje:

köszönöm, biztos nem járt benne direkt mindig odafigyelünk, de már teljesen para vagyok.

köszönöm az értelmes hozzászólásokat, kérem a többiek is fejtsék már ki véleményüket.!!!!!

2010. máj. 28. 09:30
 6/16 anonim ***** válasza:
na ez az, hogy az idegesseg is kesleltetheti, amitol meg jobban kesik, megjobban ideges leszel... ordogi kor... Ugyhogy nyugodj meg, vagy vegyel egy tesztet ami megnyugtat!
2010. máj. 28. 09:34
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, én már tényleg para vagyok, tudom hogy nincs rá okom, ugyebár mondtam anyumnak is, mert jó kapcsolatban vagyunk, és ő is adja alám a lovat, nagyon ideges lettem, eddig az elmúlt 2 év alatt még egyszer sem volt a barátommal ilyen, nem vagyunk felelőtlenek, és nem is leszünk, és mégis késik....
2010. máj. 28. 09:36
 8/16 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok, nagyon fontos lenne a többiek véleménye is!
2010. máj. 28. 09:45
 9/16 anonim ***** válasza:
csináld meg a tesztet szerintem se lehetsz így terhes ha védekeztettek.De nem lenne jobb gyógyszerrel védekezni?
2010. máj. 28. 09:56
 10/16 A kérdező kommentje:
az a baj,h. egy eléggé súlyos műtéten vagyok túl, és ez sajnos még nem lehetséges...:S
2010. máj. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!