Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megint barnás folyás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint barnás folyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy igen csak fontos kérdésem... Ugyebár most tartok a fogamzásgátlóm 3. levelénél, még 9 szemem van a 4. levélig. Novynettet szedek.

Előző hónapban a szünetem előtt - amikor a 2. napon meg is jött - volt vérzésem, eleinte barnás, utána pedig rendesen piros... De megjött így nem aggódtam. Ám most jöttem a fürdőből és fájt a hasam egész nap és most megint van barnás vérzésem... Aggódom, hogy netán nem hat a gyógyszerem... Mert oké, olvastam mellékhatásként a barnás vérzést a két szünet között, de már a 3. hónapnál tartok és nem tudom, hogy gond-e hogy ha megint jelentkezik a barnás folyás... :S

Előre is köszönöm a gyors válaszokat.

18/L

2010. máj. 26. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász powaaa.. egyébként meg ha kakkantás után kitörlöd a feneked, akkor nem megy fel a szar oda és nem lesz ami beszínezze a folyásodatXD
2010. máj. 26. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:

kösz a választ... paraszt...

amúgy meg így is, úgy is megyek jövőhéten dokihoz csak kiváncsi voltam, hogy valaki járt-e hozzám hasonlóan a gyógyszer miatt...

2010. máj. 27. 13:20
 3/4 anonim válasza:
Köztivérzésnek hívják és elvileg normális, nekem is volt, Lindinette mellett. De biztos ami biztos alapon jobb, ha megkérdezed a dokit. ;)
2010. máj. 27. 15:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy közti vérzés... Csak... már a harmadik hónapnál tartok... És szerintem ez nem normális.. De mindenféle képpen elmegyek jövő héten dokihoz, mert előbb nem lesz időm... Remélhetőleg a jövő hét összejön... Mert idegesít... Mert akkor valszeg nem jó nekem a gyógyszer, kicsi a hormontartalma... Meg úgyis csak akkor leszek nyugodtabb ha a doki látott. XD

köszi a normális választ :)

2010. máj. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!