Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzasgatlot szedek!? Első 21 tablettát beszedtem?
Figyelt kérdés
úgy ahogy kell 2. Tabletta mentes napom van a tájékoztatóban tudom levan írva hogy a 7 tabletta mentes napon kell megjönnie! De ha esetleg 7nap után jön meg az baj? Mármint majd beal és ne aggódjak hogy esetleges nem a 7 mentes napon jön meg vagy menyek orvoshoz?2017. szept. 3. 20:26
1/5 anonim válasza:
A hét napban kell megjönnie , ha nem jönne meg, akkor a gyógyszer nem megfelelő számodra.
2/5 anonim válasza:
Nem kell ezen aggódni, meg fog jönni, mikor kell.
Ha mégsem, felhívod az orvosod.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat
2017. szept. 3. 21:02
4/5 anonim válasza:
Én is Jangeet szedek. Mindig a 4.tablettamentes napon jön meg. Még egyszer sem maradt ki. Nyugi nem lesz baj!
5/5 A kérdező kommentje:
Szia köszi a válaszod meg érkezett 😁
2017. szept. 6. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!