Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdekelne, hogy a fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holhos_dalma19 kérdése:

Érdekelne, hogy a fogamzásgátló mellett kijelezné a teszt ha terhes vagyok? Vagy attol meg megjohet a mensi ha terhes vagyok? Aggodom, hogy mi a helyzet.

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Kimutatná a teszt. Ha volt vérzésed amikor kellett lennie, nem valószínű.

Miért gyanakodsz? A tablettákat helyesen szedted?

2017. aug. 30. 14:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy a tabletta miatt lehet e sotet barna szinu a megvonasos verzesem,meg keves is,de mar kb 4 napja tart.

Egyszer kimaradt sajnos:(

Csinaltam par tesztet,mindegyik negativ.A tegnapi is.De meg is olyan tuneteket erzek,mint aki terhes.

2017. aug. 30. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem a tüneket csak beképzeled magadnak, mert annyira parázol. tudod, mint ahogy van a fantomfájdalom is..rá gondolsz, és rögtön érzed
2017. aug. 30. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Pedig most is verzek,es nem tudom,ha esetleg terhes lennek fogamzasgatlo mellett meg e jonne akkor is...

Valahogy nekem mostanaban ugy jon meg,hogy nem a szunetben,hanem amikor mar szedem a gyogyszert.

2017. aug. 30. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az orvosoddal beszéld meg.
2017. aug. 30. 15:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlo mellett is kimutatna a teszt,ha lenne valami?!
2017. aug. 30. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hányszor írjuk még le, hogy igen? Menj el orvoshoz, lehet hogy nem megfelelő neked a tabletta hormonmennyisége.
2017. aug. 30. 17:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlo hatasara valtozhat a mell es eresebb is lehet akar a hormonok miatt?
2017. aug. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!