Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » H a feliratom, meghízok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H a feliratom, meghízok, ha meghízok, elhagy. Akkor?

Figyelt kérdés

1,5 éve együtt.Sokszor akarjuk,de mindig a gumi.Kicsit duci vagyok,de akarjuk a tabit.De már így is azt kérte(megértem) h fogyjak picit.Olyan jó lenne gumi nélkül is szeretkezni néha,de a hízástól félek.ha megíhzok elhagy.ti mit tennétek?tanácsok?

BUNKÓK KÍMÉLJETEK!!!!!!!!!!

2010. máj. 25. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
válaszd a lindenettet vagy valami hasonló a neve barátnőm nem hízott tőle
2010. máj. 25. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
igen, egyébként rá van írva, hogy meghízhatsz tőle. ismerek is rá sok példát. őszintén? ha mozogsz, figyelsz az étkezésre ésatöbbi, akkor azzal kompenzálhatod. ha meghagyod a mostani életmódod elhízol. és ha lusta vagy ahhoz, hogy tegyél a külsődért legalább egy kicsit, én is elhagynálak.
2010. máj. 26. 00:27
 13/14 anonim ***** válasza:

egy gyerektől jobban meghízol...és az meg milyen kapcsolat, aki közli, hogy elhagy, ha hízol? ha szeret, akkor nem csak a külsődet szereti. ha igazán szerelmes, akkor mindig szépnek lát, persze ez nem azt jelenti, hogy el kell hanyagolnod magad, csak azt, hogy én elgondolkodnék egy ilyen pasin, aki ilyen feltételeket szab. ha nem változat, kezd el te is piszkálni mondjuk, hogy izmosodhatna, vagy lehetne formásabb a fenek, kiváncsi vagyok, neki hogy esne, ha te kritizálod. ha nem felelsz meg neki, hagyd ott, aki szeret, így szeressen, ne akarjon megváltoztatni.

viszont igazából nem a tabletta okoz hízást, hanem étvágynövelő hatása lehet, én is ezt veszem észre, hogy mióta szedem, többet vagyok éhes, de oda kell figyelni, hogy mennyit eszel és mozogni kell, és nem lesz gond. legtöbbnek már nem olyan magas a hormontartalma, hogy gondot okozzanak, bár vizet tarthatnak vissza, az okozhat súly ingadozást.

2010. máj. 26. 06:41
 14/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat,segítettetek.Amozgás nekem endszeres,de a gének miatt vagyok ilyen,de igyexem nem hízni többször id diétázom a mozgás mellett.Köszönöm mégegyszer:)
2010. máj. 26. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!