Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem szedhetek fogamzásgátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szedhetek fogamzásgátlót, a megszakításos "módszer" mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

Nemrég élek csak nemi életet...viszont trombózis miatt nem szedhetek fogamzásgátlót, párom pedig latex allergiás így óvszert sem használhatunk. Latex mentes óvszert próbáltuk viszont ez is allergiás reakciót váltott ki nála.

Párszor már együtt voltunk védekezés nélkül, ami kicsit felelőtlen volt mivel még nem akarunk babát...

A megszakításos védekezés mennyire "biztonságos"?

Ti mivel védekeznétek ilyen helyzetben?

22L

2017. aug. 29. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát ha elég kultúrált a barátod, akkor megszakítással is el lehet kerülni a terhességet.

Én mondjuk alapból egész életemben minden volt barátnőmre figyeltem, aki nem szedhetett, vagy nem szedett tablettát.

51é vagyok, nekem nem volt ezzel soha gondom és nem is hagytam szanaszéjjel egy babát sem. (ja és nem voltam soha nős)

2017. aug. 30. 06:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem csak tabletta meg az óvszer létezik a világon.

Pesszáriumot miért nem próbáljátok ki?

2017. aug. 30. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Van injekció is ami asszem 3 hónapra védetté tesz.
2017. szept. 3. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Az injekció, durva hormonális fogamzásgátló.
2017. szept. 3. 15:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!