Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sensonette ajánlotT?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sensonette ajánlotT?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nekem nem jött meg, pedig már két hete megkellett volna. Elmentem dokihoz nem vagyok terhes, felírta a sensonette-t de nem kért vérképet csak pisit, ez normális? Megutdná valaki mondani mennyi az egyhavinak az ára? Köszi
2010. máj. 25. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
nagyon olcsó, egy havi kb ezer vmennyi, én lindynettről váltottam erre, mert csak árban különbözik
2010. máj. 25. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én lehet keresnék vmi lelkiismeretes dokit. Nem a Sensonettel van a baj, hanem hogy meg sem vizsgált rendesen, csak rögtön gyógyszert írt fel. Miért lett ez ekkora divat? Ha vkinek vmiért nem rendszeres, ahelyett, hogy kivizsgálnák mitől van, kap fogamzásgátlót és el van intézve...
2010. máj. 25. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Sztem is érdekes...2 hetet késik az még sztem nem olyan nagy baj, persze nem jó, de egyből fogamzásgátló... :S hány éves vagy?

1.voltam

2010. máj. 25. 20:27
 4/9 A kérdező kommentje:

17

Hát én sem értem..és mondták, hogy ha nem csinál előtte vérvételt és rák vizsgálatot vagy mit akkor ne szedjem be... de rá is kérdeztem a dokinál, hogy nem e kell azt mondta nem nem:/

2010. máj. 25. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, én is Sensonette-et szedek, mert egyszer késett hét hetet a menzim, és elegem volt hogy gumi mellett folyton paráztam... meg nélküle sokkal jobb. :) Nekem volt vér, vizelet, meg rákszűrés is, mielőtt felírta, de már a vizeletvizsgálat is valami, mert egy csomó doki szó nélkül felír mindenféle bogyót. Mondjuk szerintem a vér a fontosabb, mert az vizsgálja a májfunkcióidat, és ha azok nem megfelelőek, akkor nem szedhetsz tablettát.

Nemtudom, szerintem ha nem szoktak gondjaid lenne, gyomorfájás, hányás, ilyenek, akkor kezdd el szedni, és majd kiderül.

Amúgy én 3900 ft-ért vettem a 3 havi adagot, de patikánként eltér az ára, lehet 4000 felett is.

2010. máj. 26. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
ja utolsó voltam, és 16 éves vagyok, szal a korod miatt nyugodtan szedheted már.
2010. máj. 26. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor se szedd úgy, hogy nem vizsgált meg az orvos. Keress mást. Szabad orvos választás van, keress olyat, aki figyel rád, nem csak felírja.
2010. máj. 26. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

18:20

A peteérés vizsgálat is nagyon fontos, de én dokim sem csinált :S

am én is 16 évesen kezdtem el, most vagyok 18, nemrég váltottam a Sensonettre lindy helyett az ára miatt, de csak jót tudok mondani még mindig:)

2010. máj. 27. 14:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvesek vagytok! Ma voltam másik dokinál azt mondta h nem is szedhetek fogamzásgátlótmég egy ideig. nyálkahártyám vékony erről tudtok mondani valamit?
2010. máj. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!