Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor terhes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Csináltam egy tesztet, de nem tudom eldönteni, hogy akkor mi van. Kérlkek segítsetek, bocsi, de most csináltam először, és nem hogy ez minek számít. Előre is köszi:)
Nagyszülői segítség? 19 éves vagy, már nem gyerek! Volt az első diplomám szerzésekor egy lány, első évesen esett teherbe... kihordta, mindenki imádta, a tanárok kivételeztek vele, mindenki kedves volt, és megértő. A baba születése idején kicsit kihagyott, évet halasztott, aztán amikor visszajött, felváltva babáztunk a csajokkal, nagyon jó élmény volt...! Segítettünk, ahol tudtunk! Az egyetem miatt ne mondj le a gyermekedről!
2010. máj. 26. 12:25
22/30 anonim válasza:
Még mindig én... úgy írnék neked privátban, hogy tudd, hogy mit teszel!!! Soha nem fogod IGAZÁN kiheverni, ha elveteted. És miért is KELL bevonulnia a párodnak? Kínában dolgozik, vagy mi van? Nem látom tisztán a helyzetet, de azt tudom, hogy NEM SZABAD elvetetni a babát!!! Volt már abortuszod?!
2010. máj. 26. 12:29
23/30 A kérdező kommentje:
Nem kínában, hanem németben, katona. Nem volt még abortuszom. Nem akarok azért gyereket szülni, hogy úgymond lepasszoljam a szüleimnk. Mert nálunk már volt ilyen, hogy a testvérem megszülte, éa azóta is mi neveljük...
2010. máj. 26. 12:53
24/30 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy a szüleidnek szülj, hanem azt, hogy a szüleid segítségét IS kérheted!!! Egyébként pedig akár a költözés is szóba jöhet arra az időre, amíg a papa nem tud haza jönni Németországból, Te pedig halasztasz... mindenre van megoldás, de ne az legyen, hogy bevonulsz a kórházba, ahol a méhszájadba döfnek egy kb. 20 cm-es tűt érzéstelenítés címszó alatt és mivel még nem szültél, felnyomnak az apró kis résbe (a méhszájba) egy fapálcikát, ami azonnal megsérti magát a méhlepényt is, vérzést okoz, meg őrült fájdalmat, aztán azzal, mivel egy nedvességre táguló anyag, a görcsöktől pár órát a kórházi ágyon dekkolsz... feltehetően sírva és az eredmény egy jó kis műtét, amit nem mostanában felejtesz el... Ez az alternatíva, csak hogy tudd... A szülés sem fáklyás menet, de annak legalább ott az ÉRTELME!!! A te döntésed, csak nem szerettem volna, ha ismeretek nélkül döntesz...
2010. máj. 26. 13:41
25/30 A kérdező kommentje:
:S
2010. máj. 26. 19:35
26/30 anonim válasza:
Hát te terhes vagy:S
2010. máj. 28. 19:53
27/30 anonim válasza:
Mi újság azóta Veled?! Nagyon érdekel!
2010. jún. 1. 11:22
28/30 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdésed! Hát, megvagyok. Voltam orvosnál, még nem látott semmit, most pénteken kell majd visszamennem, teljes kivizsgálásra. Aztán majd megmondja, hogy mi a helyzet. A méhem általános méretű volt, és az ultrahangon sem látszott semmi. Majd írok, ha megtudok valamit!:)
2010. jún. 1. 18:10
29/30 anonim válasza:
Nem csinált vizeletből tesztet? Az övéké hiperérzékeny...
Nem is értem. Kb. 5 hétig legfeljebb egy kis petezsák látszik, a 6-7. héttől már jobban kivehető... Annyira szeretném, hogy megszüld... Esküszöm, ha megszülsz, meglátogatlak! :-) Hol is éltek?
2010. jún. 2. 11:27
30/30 A kérdező kommentje:
Német meg Magyarország között ingázás:) Már nagyon izgulok amúgy, a holnap miatt:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!