Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor terhes vagyok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet, de nem tudom eldönteni, hogy akkor mi van. Kérlkek segítsetek, bocsi, de most csináltam először, és nem hogy ez minek számít. Előre is köszi:)

itt a kép: [link]

2010. máj. 25. 15:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

tuti, hogy baba!

ha még halványabb lenne, akkor is.

örülsz neki?

2010. máj. 25. 16:40
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát, nem igazán terveztük, meg nem hiszem, hogy megtartom...:S
2010. máj. 25. 16:48
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
Biztos nem vagy terhes mivel az erősebb csík a teszt csík,szóval hogy jó a teszt, mellette még két csíknak kell lennie ha pozitív!!!
2010. máj. 25. 17:46
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos nem vagy terhes mivel az erősebb csík a teszt csík,szóval hogy jó a teszt, mellette még két csíknak kell lennie ha pozitív!!!"

Lehet, hogy van ilyen teszt is, de én eddig csak olyannal találkoztam, ahol egy csík a kontroll csík, hogy működik-e a teszt, és ha amellett megjelenik a második csík, mindegy milyen erősen, akkor az terhességet jelez. De gondolom a tájékoztatóban le van írva, hogy hány csíknak kell lennie minimum, és ha a kontroll csík mellett kéne még kettőnek lennie, nyilván nem lett volna bizonytalan a kérdező a kérdés feltevésénél.

2010. máj. 25. 17:54
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez +! :)
2010. máj. 25. 20:50
 16/30 anonim ***** válasza:
73%
nehogy megöld már a gyereket !
2010. máj. 25. 22:11
 17/30 A kérdező kommentje:
Csak 2 csíknak kll lennie, kontroll és teszt. Itt a teszt a világosabb. Azért pár nap múlva csinálok még egyet, aztán elmegyek nőgyógyászhoz is.
2010. máj. 26. 10:55
 18/30 anonim ***** válasza:
58%

Na, figyelj!

Ez a teszt világosabb, mint a Nap: TERHES vagy!!!

Ha nem akarod megtartani, akkor AZONNAL menj orvoshoz, mire vársz?????????????

Csak egyre veszélyesebb az abortusz a későbbi hetekben!!!!!!

De ha van párkapcsolatod, miért öleted meg a gyereked????????? Miért azok szülnek mindig sok gyereket, ahol csak csalánként nőnek??????????????? Jaj, Istenem! Gondold át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kell a gyermek ennek az országnak!!! Neked is!!! Nem kell azt a gyereket "TERVEZNI", alkalmazkodni kell ehhez a csodálatos adományhoz!!! Ne legyél ÖNZŐ!!! Kapd össze magad és a párodat, és oldjátok meg, hogy tudjátok fogadni a kicsit!!!!! A babátok drukkere :-)

2010. máj. 26. 11:25
 19/30 A kérdező kommentje:
Részben megtartanám, részben nem. Mivel 19 éves vagyok, most kezdtem az egyetemet nemrég. A párom pedig külföldöm dolgozik, nemsokára be kell vonulnia katonának, így nem igazán tudnánk ezt megoldani. Ő nem jöhet el, én pedig nem tudnám egyedül felnevelni. Így muszáj elvetetnünk:S
2010. máj. 26. 11:43
 20/30 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell még egy teszt, ez tutira pozitív.

Sajnálom, hogy nem tartod meg a picit :(((( Sok nő évekig hiába várja ezt a két csíkot a teszten.

2010. máj. 26. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!