Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A ovuláció szakaszában honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ovuláció szakaszában honnan tudhatom ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem jelentkeznek azok a tünetek,hogy meg akar jönni akkor ?

Pl.nekem feszülnek a melleim, akkor ha terhes lennék nem feszülnének ebben az időszakban?

2010. máj. 25. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, akkor nincs ovuláció. A kérdésed nem értelmezhető számomra:)
2010. máj. 25. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen,ezt értem,hogy akkor nincs :)

Nekem most meglenne rá az esély,hogy terhes legyen de úgy érzem,hogy van ovuláció.Feszülnek a melleim amit le is írtam,hogy pont az ovuláció kezdetétől szoktak nekem feszülni.Szóval akkor szerintem nem vagyok terhes ha megvannak ezek a jelek.

2010. máj. 25. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem védekeztél, akkor lehetsz terhes. Ha nem védekeztél, és nem szeretnél gyereket, akkor megkérdezem, hogy miért nem védekeztél?

Ha védekeztél, akkor miért aggódsz?

2010. máj. 25. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Huh, na akkor vegyük át még egyszer, mert nem biztos számomra, hogy valóban csak a billentyű elnyomkodásával van a gond :-):

A ciklus, ami kb. 28 napig tart, az első napja a vérzés első napja.

Az ovuláció maga a peteérés, aminek vannak, lehetnek jelei, de nem annyira kiugró dolog!

A terhesség első jelei kb. a várt menstruáció elmaradásakor kezdenek jelentkezni: fejfájás, fáradtság, gyengeség, szédelgés, mellfeszülés (akár annyira, hogy csak melltartóban tudsz aludni) stb.

Tehát, ha megjön, az pedig a menstruáció.

Ha van még kérdésed, nyugodtan írj, akár privátba is, most nagy szakértője vagyok a dolognak. :-)

A peteérés meglétét leginkább a reggeli ébredési hőmérséklet mérésével ellenőrizheted, ugyanis peteérés előtt néhány tizedet zuhan a hőd, és utána jó pár tizedet hirtelen felugrik. pl: az elsőtől az ötödik napig 36.2, a hatodiktól a tizenegyedikig 36.5, aztán a tizenkettediken hirtelen 36.1, másnap pedig 36.8. Ha ez így marad legalább 18 napig, akkor 98% az esélye, hogy terhes vagy. A tesztek beágyazódás utáni 3. napon már kimutatnak terhességet, DE!!! olyat is, ami később nem marad meg! Tehát jobb azt hinni, hogy megjött a következő, mint tudni, h sajna elvetéltél... (ez gyermeket várók esetében gáz igazán :-( Szóval

2010. máj. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!