Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ovuláció szakaszában honnan tudhatom ha terhes vagyok?
Nem jelentkeznek azok a tünetek,hogy meg akar jönni akkor ?
Pl.nekem feszülnek a melleim, akkor ha terhes lennék nem feszülnének ebben az időszakban?
Igen,ezt értem,hogy akkor nincs :)
Nekem most meglenne rá az esély,hogy terhes legyen de úgy érzem,hogy van ovuláció.Feszülnek a melleim amit le is írtam,hogy pont az ovuláció kezdetétől szoktak nekem feszülni.Szóval akkor szerintem nem vagyok terhes ha megvannak ezek a jelek.
Ha nem védekeztél, akkor lehetsz terhes. Ha nem védekeztél, és nem szeretnél gyereket, akkor megkérdezem, hogy miért nem védekeztél?
Ha védekeztél, akkor miért aggódsz?
Huh, na akkor vegyük át még egyszer, mert nem biztos számomra, hogy valóban csak a billentyű elnyomkodásával van a gond :-):
A ciklus, ami kb. 28 napig tart, az első napja a vérzés első napja.
Az ovuláció maga a peteérés, aminek vannak, lehetnek jelei, de nem annyira kiugró dolog!
A terhesség első jelei kb. a várt menstruáció elmaradásakor kezdenek jelentkezni: fejfájás, fáradtság, gyengeség, szédelgés, mellfeszülés (akár annyira, hogy csak melltartóban tudsz aludni) stb.
Tehát, ha megjön, az pedig a menstruáció.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj, akár privátba is, most nagy szakértője vagyok a dolognak. :-)
A peteérés meglétét leginkább a reggeli ébredési hőmérséklet mérésével ellenőrizheted, ugyanis peteérés előtt néhány tizedet zuhan a hőd, és utána jó pár tizedet hirtelen felugrik. pl: az elsőtől az ötödik napig 36.2, a hatodiktól a tizenegyedikig 36.5, aztán a tizenkettediken hirtelen 36.1, másnap pedig 36.8. Ha ez így marad legalább 18 napig, akkor 98% az esélye, hogy terhes vagy. A tesztek beágyazódás utáni 3. napon már kimutatnak terhességet, DE!!! olyat is, ami később nem marad meg! Tehát jobb azt hinni, hogy megjött a következő, mint tudni, h sajna elvetéltél... (ez gyermeket várók esetében gáz igazán :-( Szóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!