Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnét tudom biztosra hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudom biztosra hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Április 17 én jött meg..és azóta semmi..együtt voltunk és nem védekeztünk május 16 án..!!!!május 20 án csináltam tesztet és nem vagyok terhes.Most mit csináljak??????
2010. máj. 24. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet, az a legbiztosabb!
2010. máj. 24. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
elvileg két hét az amikor a tesztek már pontosat mutatnak. szóval várj még,és csak utána csinálj tesztet. és addig is ne izgulj,mert vszínű nem vagy terhes,más oka is lehet a késésnek
2010. máj. 24. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
2 hét után mutat biztosat a teszt.
2010. máj. 24. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

4 nap után a legérzékenyebb teszt sem mutat semmit...szóval kb felesleges volt.

Ha most csinálsz tesztet, az műár tuti kimutatja.

2010. máj. 24. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor már kint van a gyerek feje:)
2010. máj. 24. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp csinálj még egy tesztet! Ha esetleg az is negatív lesz, de mégsem jön meg, akkor pedig menj el nődokihoz!

20L

2010. máj. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!