Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Április 18-án volt meg utoljár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Április 18-án volt meg utoljára, azután két héttel volt valami pecsételő vérzésem:S?

Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy valami nagy gond van, a párommal védekezünk és soha nem történt még semmi! Odafigyelünk mindenre! Most viszont ebben a hónapban még nem jött meg, pedig muthéten kellett volna! Szerintetek mi lehet a gond?
2010. máj. 24. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Bazeg te jós vagy...

Május 18. 6 nappal ezelőtt volt, de neked két héttel május 18. után pecsételő vérzésed volt? Minden elismerésem a tiéd.

2010. máj. 24. 20:02
 2/8 anonim válasza:

sztem áprilist akartál írni, nem?

nem lehet, hogy peteérésed volt?

2010. máj. 24. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ez k*rva jó XDD igaza van az elsőnek. nem tudnád megjósolni nekem, hogy hogy sikerül a jövőheti töridogám? mert ha ennyire jól megy, és te azt jósolod hogy átmegyek akkor nem tanulok.
2010. máj. 24. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem terhes vagy, de vetesd el a babát, mert még kárt teszel benne...

A papír-írószer boltokban olyan, de olyan szép naptárakat lehet kapni! :D

2010. máj. 24. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
áprilist akartam írni. Terhes???:S Hát én is ettől félek:S
2010. máj. 25. 10:24
 6/8 A kérdező kommentje:
De nem történt semmi ,miközben a párommal voltam,nem szakadt ki a gumi se meg semmi, mindig vigyázunk!!! Utána pedig alaposan átvizsgáljuk hogy nehogy történjen bármi is!!
2010. máj. 25. 10:28
 7/8 A kérdező kommentje:
És légyszíves csak komoly válaszokat írjatok!!!
2010. máj. 25. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem vagyunk orvosok, hogy ennyiből rájöjjünk, hogy mi a bajod!

Szerintem menj el orvoshoz! Előnyödre válhat.

Mellesleg ha ezen aggódsz, akkor tuti késik...

2010. máj. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!