Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Masculan gold vs. LifeStyles...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masculan gold vs. LifeStyles Skyn, melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Tegnap kipróbáltuk a Párommal LifeStyles Skym óvszert, és nagyon tetszett nekünk, kényelmes volt, nem voltgond vele. Az egyetlen baj, hogy drágább, mint a Masculan, amiből eddig az Anatomicot használtuk (próbáltuk már a sárgát is, de a zöldnél maradtunk). Ajánlották a Masculan goldot is, de még nem próbáltuk ki. Érdemes beruházni rá, vagy maradjunk a Skymnél? Szeretnénk a lehető legjobban érezni egymást, ha már óvszert kell használnunk.

2017. aug. 16. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező...félreértettél. Én csak arra utaltam, hogy gumi nélkül jobb...az nem azt jelenti, hogy nem védekezünk! Rengeteg más módszer van.
2017. aug. 16. 13:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, gumi nélkül jobb. Amikor "biztonságos" időszak van, néha mi is megengedjük magunknak a kikapós módszert, de engem ez nagyon frusztrál, mert utána mindig aggódhatok. Bogyót a Párom nem engedi, hogy szedjek, így marad a gumi.
2017. aug. 16. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

8-as vagyok

Hát gratulálok ehez a lenéző lepontózó gyökréséghez....

Ha komolyan gondolod vele és elmultál már 20 éves mit zavar a ha terhes leszel? Én 6 évig szexeltem megszakításos módszerrel és nem volt gyerek! Utána akarattal engdtem bele hogy gyerek legyen tudatossan.

Mestruáció után 10-18 napig lehet nagyobb esélyel teherbe esni legalább akkor engedd meg neki gumi nélkül

NAGYON ROSSZ GUMIVAL A SZEX

2017. aug. 16. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem jó a gumi (lány vagyok) de ha már nincs más választás akkor lifestyles skyn! Még vadabb szexnél sem szakadt ki, pedig szárazabb is voltam egy kicsit, mégis bírta!
2018. jan. 29. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!