Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aprilisban volt meg az utolsomenstruaciom kozte semmi a parommal agusztusban fekudtunk le addig semmmi lehet terhes vagyok?
16 eves vagyok
57 kg
Nem voltam eddig senkivel
A baratommal most fekudtunk le eloszor egymassal nagy a valoszinuseg arra hogy hormon zabatos vagyok....
A baratom nem elvezett belem csak azt nem tudjuk pontosan hog volt e elovaladek mert ugye attol is teherbe eshetek.
Szerintetek?
Minden ismerősöm gumi nélkül szexel és időbe száll ki előváladék 1.000.000 ből 1x fordulhat max elő terhesség....
Vegyél tesztet 900 ft
Ennyitől is teherbe eshetsz, de elég kicsi az esélye. Miért nem védekeztetek? 16 évesen ennyit azért már kéne tudni a szexről.
Amúgy orvoshoz miért nem mész a vérzésed kimaradása miatt?
Előváladék az esetek 97%-ában nem tartalmaz spermiumot, szóval szinte kizárt, hogy attól teherbe ess. A veszély abban van, ha egyszer jön egy "bocsi" és nem veszi ki időben. Használjatok gumit!
A rendszertelen mensi miatt meg menj el orvoshoz, mert lehet egyszerű hormonzavar, de lehet komolyabb gond is (pl. petefészek-ciszta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!