Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szedése előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szedése előtt megvizsgálta az orvosod a peteérésedet?

Figyelt kérdés
Nálam csak kenetet vett és elküldött vérvételre még 2 éve...Most olvasgattam h ez is fontos lenne :S de még enm is hallottam róla, h kellene iylen is, sztetek miért nem vizsgálta meg?Nektek megtette?
2010. máj. 24. 16:41
1 2
 11/13 LN09 ***** válasza:

Jah, jól elcseszik a ciklust, és az ember mehet kemény pénzekért stimura, inszemre, vagy lombikra.

Nekem elötte sem volt rendes ciklusom, de gyógyszer után meg pláne nem volt semmi.

25 éves vagyok, csináltak peteérést, hogy terhes legyek, hát sikerült, sajnos túl jól. Nem részletezem, terhes lettem, de sajnos nem jól alakultak a dolgok...

Most megint szeretnék terhes lenni, de ki tudja, hogy valaha is sikerül. Mivel nincs peteérésem, elvileg a stimuláció jönne megint szóba, de akkor megint kezdődne előlről az ördögi kör.

Szóval számolnom kell azzal, hogy lehet sosem lesz kisbabám, és milyen áron??? :(

Nekem hiába is mondják, hogy a mai gyógyszerek nem tartalmaznak annyi hormont... Lehet, de valamit biztos, amitől ez lett...

2010. máj. 24. 22:32
 12/13 LN09 ***** válasza:
Ja amúgy az első hozzászóló voltam.
2010. máj. 24. 22:33
 13/13 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom :S remélem nálam nem lesz ilyesmi, nem tudom ez mitől függ, én akárkit ismerek aki szedte és babát akart utána egyből sikerült pár hnap után, most nem tudom h ez tényleg nagyon kicsi esélyű vagy h mitől lehet..:S ááá
2010. máj. 25. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!