Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gammaseraph kérdése:
SOS Kiszakadt az óvszer de 1másodperc után észrevettem?
Figyelt kérdés
Kiszakadt az óvszer de nagyon rövid időn belül észrevettük és egyből kihúztam. A péniszem végén nem láttam előváladék nyomot illetve az óvszerben sem volt előváladék. Távol voltam még attól hogy elélvezzek. Nem éreztem elcsöppenést sem. Lehet-e terhes a barátnőm?2017. aug. 8. 18:32
1/7 anonim válasza:
En nem aggódnék a helyedben
Kb annyi az eselye mint egy lottó 5-ösnek
..vagy 4-esnek
2/7 anonim válasza:
Minimális az esély. Én emiatt nem rohannék esemény utániért.
3/7 anonim válasza:
Jaja, sztem is kimeld meg a bnodet egy postinorral járó hormonbombatol
4/7 anonim válasza:
Postinor :D anno az en tinikoromban volt, manapság mar jobbak vannak szerencsere.
6/7 anonim válasza:
4:
En ugy tudom meg mindig létezik, hazánk egyik legfontosabb exportcikke a Richter-nek köszönhetően :)
Bár igaz, h a kevésbé félelmetes nevű "Escapelle" néven is forgalmazzák mar ugyanazt a hatóanyagot
7/7 anonim válasza:
Ha cigiztek akkor is nagyon kevés rá az esély. Meg ha nem mentél el akkor fölösleges aggódni affelől hogy terhes lesz. Ha legközelebb is lesz hasonló helyzet akkor a barátnőd rögtön forró vízzel mossa ki a punciját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!