Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe estem? 2 napot kestem a gyógyszerem beszedesevel, de tegnap szexeltunk.
Fogamzasgatlot szedek, 6 éve lassan. Cypromixet kb 3 eve, elotte pedig Dianet. Tehat ugyanazt.
Elozo penteken fogyott el a gyogyszerem, tehat szombaton kellett volna bevennem, viszont csak ma tudtam kivaltani. Azota tegnap szexeltem a pasimmal. Mennyi az eselye hogy terhes lettem? Venni akarok het vege fele egy tesztet, de ha addig szedem a tablettat, es netan teherbe estem, a magzatnak nem lesz semmi baja?
1% az esély, mivel 99% -ra írják a bogyót.
De ugyan ennyit írnak halál esetére is.
Amúgy ha jól tudom kivonták a forgalomból.
Igen.
100%, hogy terhes vagy.
(gond)terhes.
Tehát ha jól értem, 3 napot késtél az új levél elkezdésével. Mivel az elején vagy, nem valószínű, hogy volt peteérésed, szóval minimális a terhesség esélye. Szedd tovább a bogyót, az esetleges babára a maiak már nem veszélyesek, de ebben a hónapban használjatok gumit mellette a biztonság kedvéért.
A tesztet még fölösleges megcsinálni, az leghamarabb a fogamzástól számított 2 hét után mutat valós eredményt, szóval kb augusztus végén próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!