Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esett valaki ugy terebe,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett valaki ugy terebe, hogya fiu csak 2-3x dugta be neki, es nem elvezett el benne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
aha, anyád
2010. máj. 23. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
A terebe? ne dugj olyan helyen, ahol bármibe beleeshetsz!
2010. máj. 23. 19:40
 3/14 anonim ***** válasza:
persze
2010. máj. 23. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

dehogyis... ill kb:1% a valószinőságe...

Gondolj bele: sok nő még attól se mesik teherne ha rendesen bent van és úgy élvez bele. Nem hiába spriccel akkorát...azért h ha bent van a hüvelyben a sperma feljusson a méhbe. ahonnan majd a sperma a pvezetékbe megy. és ott is több millióra van szükség ahhoz hogy petesejt burkát "roncsolják"(nemtalálok jobb szót) és 1db vagy több (ha iker) termékenyíti meg..

Remélem kielégitö a válasz:D

szall szerinte mbiztos h nem

gondolj bele mennyi ideig szoktak próbálkozni a gyerekkel az emebrek.

2010. máj. 23. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Grat utolsó,ezentúl mindenki így fog "védekezni". Egyébként láttam egy hasonló kérdést egyszer,és bizony jópáran írták,hogy ennyitől estek teherbe...nem ijesztgetésképpen mondom,nekem t.ökmindegy mit csinálsz. Ha megtalálom esetleg,akkor belinkelem.
2010. máj. 23. 20:39
 6/14 anonim válasza:
hát igen, kockázata az van, de elég kicsi
2010. máj. 24. 01:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Aha.
2010. máj. 24. 09:37
 8/14 A kérdező kommentje:
En nem lettem, ma csinaltam tesztet.
2010. máj. 24. 17:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Tesztet mensi késése után kell végezni, akk ad tuti eredményt.
2010. máj. 25. 15:58
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

elmondanám ti idióták, (-.-) h a előváladékban is van spermium ami akár megtermékenyíthetia petesejtete-.-'

de ez nem azt jelenti h terhes lesz, csak van valószínűsége.

sdzal baromság az h nem lehet, mert igenis lehet.. mert a fiú előváladékában van spermium -.- '

csoki

2010. máj. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!