Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye ennyitol jo esellyel nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ennyitol jo esellyel nem lesz terhes senki?

Figyelt kérdés
Este csinaltuk es a sotetben nem lattuk forditva lett a gumi felhuzva. Aztan eszrevettuk es rogton le majd forditva vissza. Nem volt semmi elovaladek es akkor nem is gondolkoztunk csak hoppa forditva lett aztan huztuk os le es kiforditva ujra fel. Ha egyeltalan lett volna valaemnnyi sperma a kiforditott gumin azt a huvelyi valadek ugyis megoli nem?
2017. aug. 5. 07:57
1 2
 11/15 Deflohelp ***** válasza:
100%

Ha merev volt a pénisz, akkor előváladék is volt, ami aztán

az óvszer elejére, onnan pedig a hüvely mélyére kerülhetett.

Viszont az előváladéktól csak nagyon kis eséllyel lehet teherbe esni,

de sokan mondták már itt a Gyakorin is, hogy ettől fogant a gyermekük.

2017. aug. 5. 16:53
 12/15 anonim válasza:
Nyugodj meg, nagyon kicsi az esély, de azért csinálj egy tesztet, ha esetleg késne, de több ilyen ne legyen!
2017. aug. 8. 00:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Könyörgöm! Olyan aki még véletlenül sem jártas az emberi élettanban ( vagy ahogy talán ti ismeritek tágabb értelemben: biológia) az ne írjon választ és ne itt élje ki a frusztációit. Tudom mire gondolsz kérdező! Azt olvastad vagy hallottad hogy a hüvelyválladék megöli a spermiumokat. Nos ez laikus szempontból nem hülyeség, De! A következő a helyzet az ejakulátum ami a spermiumokat tartalmazza lúgos kémhatású mivel ez kedvező a " kis katonáknak " a hüvely pedig savas (érdeklődőknek és ínyenceknek tejsav). Namármost tény hogy a sperma savas közegben nem érzi jól magát de nyilván az a savasság amit a hüvely biztosít semmi ha valaki beleélvez abba a hüvelybe (különben nem nagyon lenne emberiség) de tény hogy lehet ezt hallani, igaz amit írsz de ez nem fogamzásgátló módszer de tény hogy nem érzik jól magukat ott mégegyszer mondom ha beleélvezik valaki a hülyebe ez semmit sem véd! Második: ez a "terhes leszel előválladéktól különösen egy csepptől ami nem is hüvelybe ment csak a hüvely bemenethez" szöveg nagyon jó arra hogy ilyesztegetni lehessen vele de elég nagy urban legend! Az előválladék szerepe a húgycső megtisztítása a hugysavtól illetve a behatolás megkönnyítése.. Az egész férfi nemző szervrendszer végénél található meg. Míg a sperma a herében termelődik az az eleje. Magyarul szolván az előválladék nem megy keresztül ott ahol a sperma van. Nem tudom érthető módon mondtam-e? A lényeg tehát az hogy az előváladék nem tartalmazhat normál esetben spermát. Na de most jön a csavar. Ha az előző ejakulációból maradt a hugycsőben sperma akkor a következő aktusban az előválladék kimossa a spermiumokat, tehát ha úgy tetszik tartalmazza, de ha a két aktus között volt mondjuk vizelet ürítés az szinte biztosan kimossa őket. És most jön a második de! Ami a nagyobb baj hogy gyakran előfordulhat hogy a férfi nemi szervéből az izgalom hatására még az orgazmus előtt távozik szivárog néha néha ejakulátum. Ez az ami az előváladékhoz hasonlóan nem nagyon lehet érezni nem lehet kontrollálni viszont az előválladékkal ellentétben ez az ami terhességet tud okozni. Előfordulhat tehát hogy a teljes ondó negyede már az orgazmus és magömlés előtt távozik ezért nem működik a megszakításos módszer meg a végén húzok csak gumit dolog... És nem azért írtam regényt mert olyan híján lennék elfoglaltságokkal vagy mert nem bírom a tudást magamban tartani, pusztán talán segítene jobban megérteni a miérteket.
2017. aug. 9. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
És hogy a konkrét kérdésre válaszoljak szinte lehetetlen teherbe esni így. De tény ha késik tesztelni kell de valószínűleg nem fog. Nem kell elhinni az ilyeszetegetést. És nem kell elhinni a történeteket hogy a nő attól terhes lett hogy férfi előbb megfogta a farkát aztán kívülről megimogadta a nőt. Meg a húztunk gumit meg tablettát is rendesen szedtem és mégis gyerek lett. Elenyésző az esélye. Nem voltál ott, sosem tudhatod hogy a gumi nem csak az utolsó két mozdulatra került-e fel vagy a tablettából nem maradt-e ki minden héten három szem. Ez a védekezés mellett terhes meg előváladéktól terhes, tetszik vagy nem tetszik szinte mindig arról szól hogy nem képesek az emberek a felelősséget vállalni, könnyebb és
2017. aug. 9. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Kényelmesebb hárítani és felelmelni a kezed hogy dehát én nem tehetek róla.. És sajnos az az 1-2 százalék ami minden hibaskálán szerepel legyen az óvszer vagy tabletta, aki tényleg rendesen védekezett az hiteltelenné válik azok által akik magukat mentegetik vagy a meséket terjesztik. És nyilván való hogy az a történet hogy tablettával estem teherbe könnyebben terjed és kap szárnyra mint az hogy 3 éve szedek fogamzásgátlót és nem lettem terhes. Védekezz mindig rendesen és nem lesz semmi gond!
2017. aug. 9. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!