Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jól tettem, hogy így szedtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy így szedtem a Yasminelle-t?

Figyelt kérdés
Tegnap este 8kor vettem be a 14. gyógyszert (vagyis a második hét utolsó darabját) viszont 11-12 körül hánytam, vagyis szerintem pont nem szívodott fel rendesen. Az utasítást követbe reggel 7kor amikor felébredtem, bevettem még egyet egy bontatlan csomagból. 12 órán belül vettem be mindkettőt, jól tettem? Ha mégis felszívodott az első, mi történik ha dupla adagot vettem be?
2010. máj. 23. 17:16
 1/2 anonim válasza:
Szerinem jól tetted, 3-4 óra a felszívódási idő, nem lehetsz biztos hogy éppen mi történt odabent szerintem jól jártál el.Ha dupla adagot vettél be 'elvileg' semmi ( értsd: egyénfüggő) én pl. hánytam tőle.
2010. máj. 23. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

semmi baj nem lesz, ha esetleg az első bogyó is felszívódott, ha régóta szeded már és esetleg egyet elfelejtesz bevenni vagy az is kihányod abból se lenne semmi gond. hosszú távon véd annyit, hogy 1 szem kihagyás ne okozzon problémát.

21/L

2010. máj. 23. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!