Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettám. Esélyeim?
Ma reggel együtt voltam a párommal, de nem bennem ment el. Utána került a kezem ügYébe a gyógyszer és láttam, hogy elfelejtettem, ami nem tudom hogyan történt. Azóta bevettem már és beveszem este a mai napit is ami az utolsó ezen a levélen. Esélyeim?
Mellesleg ma kaptam egy új fogamzásgátlót amit azt mondta az orvos, hogy holnap kell kezdenem. Tehát csak szedjem be ahogy mondta és kész?
Válaszokat köszönöm!
A tablettaszedés hányadik hetén voltál, illetve több mint 12 óra volt a kihagyás?
Elvileg, ha a második héten vagy, akkor nem csökken a védelmi hatás egy kihagyott tablettától, akkor sem, ha 12 óránál többet késtél vele, viszont pótold, amint eszedbe jut (a legtöbb tabi betegtájékoztatója ezt írja).
Ha a harmadik héten volt a kihagyás, akkor nem szabad szünetet tartani, hanem szünet nélkül kell továbbszedni a tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!