Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma lefeküdtem a barátommal, és kiszakadt a gumi de nem vettük észre és elment bennem, a menstruációm utolsó napja van...szerintetek így lehetek terhes?
2010. máj. 22. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :)
2010. máj. 22. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is így jártam a barátommal tavaly augusztusba,mi is utolsó nap szeretkeztünk,nekünk is kiszakadt a gumi,bennem ment el,mi sem tudtuk hogy kiszakadt,csak már amikor kivette.

De NYUGODJ meg,nem lesz semmi baj!!!!

Én sem lettem terhes.

Az utolsó válaszolónak igaza van.

Tényleg nincs mitől félned.

Szia.

20/L

2010. máj. 23. 10:55
 13/18 A kérdező kommentje:

szia

köszönöm

remélem h én sem leszek terhes

2010. máj. 23. 11:24
 14/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló te bevetted a 72 órás tabit?
2010. máj. 23. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen balesetem a menstruáció utolsó napján,de nem maradtam terhes.Nekem szerencsém volt.Lehet jobb lenne egy 72órás tabletta azonnal.
2010. máj. 23. 14:01
 16/18 A kérdező kommentje:
csak az a baj h az ünnepek miatt csak kedden tudom meg venni a 72 órás tabit, és akkor meg lehet h már késő lesz
2010. máj. 23. 14:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló vagyok,nem,nem vettem be a 72 órás tabit.
2010. máj. 23. 16:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Huha. Hasonló problémám van, egy hónapja a menzeszem utolsó napján szeretkeztünk, mi is gumival és nem szakadt ki, de még előtte egymáshoz értünk csupaszon is (érts.: nemiszerveink egymáshoz értek, nem nagyon, csak kicsit). Most tele vagyok aggállyal, mert híztam, többet eszek, és gyakrabban vagyok rosszul, hányingerem van pár percig, majd elmúlik. Szedek fogamzásgátlót, most hétvégére várom a következő ciklusomat, szó szerint imádkozom - anyám megölne, hiába vagyok már 19.

Mondjuk ez nálam nem az első eset. Miután elvesztettem a szüzességem, utána is produkáltam hasonló tüneteket (rosszullét, fáradékonyság, mellfájdalom), pedig akkor még jobban védekeztünk, megijedtem, hogy terhes vagyok, de kiderült, hogy nem. És az is menzesz utolsó napjaiban volt:D

2010. máj. 24. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!