Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma lefeküdtem a barátommal, és kiszakadt a gumi de nem vettük észre és elment bennem, a menstruációm utolsó napja van...szerintetek így lehetek terhes?
2010. máj. 22. 21:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Végülis lehetsz, de azért ne izgulj, szerintem vegyél még most egy tesztet, és ha esetleg az vagy akkor azonnal vegyél be egy 72órás tabit. Jó rosszul leszel tőle, de legalább nem lesz baj. A teszt meg nem olyan drága, a rossmannba már 1000ért veszel egy jót:)
2010. máj. 22. 21:39
 2/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válasz

csak az a baj h csak kedden tudok venni tesztet, mert nincs nyitva a közelben gyógyszertár az ünnepek miatt, de kedden meg lesz a teszt és ha pozitiv akkor jöhet a 72 órás tabi

2010. máj. 22. 21:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Kedden még hiába tesztelsz, mert minimum 10 napos terhességet mutat ki, akkor pedig már nem tudod bevenni a tablettát.

Hány naposak a ciklusaid? Ha tudod, akkor a www.ciklus.hu-n megnézheted, hogy melyek a termékeny napjaid. Oké, nem 100 % az eredmény, de legalább tudsz valami irányadót.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, megvan rá az esély, hogy terhes legyél, noha kevés.

Én a helyedben bevenném azt a tablettát...

2010. máj. 22. 21:49
 4/18 anonim válasza:
Ha menstruáció alatt fekszel le valakivel,akkor valószinübb hogy teherbe esel mivel abban az állapotban tovább maradnak életben a hímivarsejtek.Nálunk is előfordult egyszer hogy kiszakadta a gumi,bár csak az aktus végén de én szerencsétlenségemre teherbe is estem.Szerintem ne várd meg keddi napot, ugyanis a 72 órás tabi nem feltétlenül hat az utolsó pillanatban, ez a szervezetedtől is függ.Én a helyedben felkeresnék egy tiniambulanciát ami minden kórházban van (elvileg).Mert ha kedden már nem hatna a bogyó és terhes lennél akkor már csak egy út van sajnos ha nem akarod megtartani.Sajnos tapasztalatból beszélek.68 óra után vettem be a tabit.Most van egy két éves fiam 20 évesen.Nem játék!Sok sikert!Remélem minden rendben lesz!
2010. máj. 22. 21:51
 5/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

5 naposak a ciklusaim..kedden délután jött meg, és mára már szinte teljesen elmúlt

2010. máj. 22. 21:56
 6/18 anonim ***** válasza:

A ciklus hossza a menstruáció első napjától a következő menstruáció első napjáig tart...

Gondoltam, hogy még ezt sem tudod...de akkor miért kell szexelni???????

2010. máj. 22. 22:02
 7/18 A kérdező kommentje:
elirtam 25 napot akartam irni
2010. máj. 22. 22:08
 8/18 anonim válasza:
21.51-es vagyok.Attól hogy nem tud mindent még szexelhet.Most őszintén, hányan tudnak mindent a szexualitásról az első alkalmaknál?Szerintem érett gondolkodásra vall,hogy egyből érdeklődik hogy mi a teendő ilyen esetben.Sokkal durvább lenne ha nem venné komolyan és a műtőasztalon kötne ki...
2010. máj. 22. 22:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Uram isten, hát basszus ilyen válaszokat sem olvastam még a büdös életben sem. Áááá szétmegy a fejem, ettől a rengeteg baromságtól. Miféle hülyeség az, hogy vegyen egy tesztet és ha terhes vegyen be gyors egy esemény utánit????????????

Minimum 2 hét az aktus után, mire a teszt eredményt mutat, de akkor sem biztos, leghamarabb az elmaradt menstruáció után 1-2 nappal szokott megbízható lenni. A teszt a HCG-re reagál, ami csak a beágyazódás után termelődik, az minimum 7 nap! Ne vicceljetek már!

Menstruáció közben pedig a legeslegkevesebb az esély a nem kívánt terhességre, mert ilyenkor peteérés nincs, spontán meg hiába lenne, mert ilyenkor a pete éretlen, megtermékenyülésre alkalmatlan, de még ha alkalmas is lenne, a méhfal nem tudja befogadni, mert menstruáció alatt leválik a méhnyálkahártya, a megtermékenyített petesejtnek pedig ebbe kéne megtapadni, ehhez minimum 7 mm-es méhnyálkahártya kell.

Kedves kérdező!

Az esély a terhességre minimális, tényleg az, ettől függetlenül én azt tudom javasolni, hogy menj el egy orvoshoz, aki majd megítéli, hogy szükséges-e esemény utáni tabletta (én úgy gondolom nem). Vannak még csodák, de azért szerencsétlennek kell ehhez lenni. Szóval holnap doki.

Elnézést egyébként a lehurrogásért, de annyira kikészítenek ezek a válaszok, és akkor teljesen komolyan veszi, aki írja és halálra ijeszti szegény lányt.

2010. máj. 22. 23:19
 10/18 A kérdező kommentje:
utolsó válszolonak nagyon szépen köszönöm
2010. máj. 22. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!