Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindynette 20 fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindynette 20 fogamzásgátló tabletta véd ebben az esetben?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy tegnap fogyott el (okt. 17-én) az ELSŐ LEVÉL Lindynette20 tablettám, de okt. 10-15-ig antibiotikumot szedtem a betegségemre (Suprax). Az lenne a kérdésem hogy védett vagyok már?

Minél hamarabb válaszoljatok légyszíves! Köszi

2008. okt. 18. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Antibiotikus szedésénél gyengül a hatása. De ez szerintem benne van a tájékoztatóban is. Ilyenkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Ha nem védekeztetek szex közben valamilyen más módszerrel, akkor megvan az esély, hogy teherbe ess. De az esély nagyon kicsi.
2008. okt. 18. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Mivel az első levelem szedtem be ezért még nem szexeltünk mert nem akartunk kockáztatni ezért írtam a kérdést, hogy védett vagyok-e már így, hogy beszedtem a 21 tablettát, de szedtem antibiotikumot is?

Az a kérdésem hogy ezek után védett vagyok-e már? Merhetek-e óvszer nélkül is szeretkezni a párommal?

2008. okt. 18. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy hétig még alkalmazzatok kiegészítő védekezést. Jobb a biztonság. Nem éri meg a kockázatot.
2008. okt. 18. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát még egy hétig gumi kéne... Az a szerencse, hogy legalább az első 14-et beszedted, tehát nem kell még egy hónapot várnod.
2008. okt. 18. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy hétig még kell a kiegészítő védekezés!
2008. okt. 20. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!