Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20 fogamzásgátló tabletta véd ebben az esetben?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tegnap fogyott el (okt. 17-én) az ELSŐ LEVÉL Lindynette20 tablettám, de okt. 10-15-ig antibiotikumot szedtem a betegségemre (Suprax). Az lenne a kérdésem hogy védett vagyok már?
Minél hamarabb válaszoljatok légyszíves! Köszi
2008. okt. 18. 15:37
1/5 anonim válasza:
Antibiotikus szedésénél gyengül a hatása. De ez szerintem benne van a tájékoztatóban is. Ilyenkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Ha nem védekeztetek szex közben valamilyen más módszerrel, akkor megvan az esély, hogy teherbe ess. De az esély nagyon kicsi.
2/5 A kérdező kommentje:
Mivel az első levelem szedtem be ezért még nem szexeltünk mert nem akartunk kockáztatni ezért írtam a kérdést, hogy védett vagyok-e már így, hogy beszedtem a 21 tablettát, de szedtem antibiotikumot is?
Az a kérdésem hogy ezek után védett vagyok-e már? Merhetek-e óvszer nélkül is szeretkezni a párommal?
2008. okt. 18. 15:54
3/5 anonim válasza:
Egy hétig még alkalmazzatok kiegészítő védekezést. Jobb a biztonság. Nem éri meg a kockázatot.
4/5 anonim válasza:
Hát még egy hétig gumi kéne... Az a szerencse, hogy legalább az első 14-et beszedted, tehát nem kell még egy hónapot várnod.
5/5 anonim válasza:
Egy hétig még kell a kiegészítő védekezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!