Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos így a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőkésréce kérdése:

Mennyire biztonságos így a szex?

Figyelt kérdés

Eddig általában minden partneremmel védekezés nélkül kezdtük el a szexet. Ez azt jelenti, hogy az elején nem húzom fel a gumit, csak az aktus közepe fele, vagy amikor már érzem, hogy nem kellene sok, helyezem rá. Valamint ez mellett semmilyen más védekezési módszert nem használunk. Legrosszabb esetben történt olyan, mint a megszakításos elvnél: ahogy kihúztam a hüvelyből, pillanatok alatt a hasára spricceltem.

Konkrétan az előváladék veszélyére lennék kiváncsi. Normál esetben bőven az orgazmusom előtt felhúzom a gumit (ha van elég önuralmam), viszont ez az előváladék mikor is szabadul el? Mennyire veszélyes ez a későbbfelhúzom "játék"?

2010. máj. 22. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi megszakítással védekezünk a párommal évek óta. Csak akkor jött a baba, mikor mi akartuk. (most épp a második van úton) De ettől függetlenül nem tartom biztonságos módszernek. Két babát szeretnénk, így ha meglesz a második, már más módszert fogunk alkalmazni.
2010. máj. 22. 18:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Huh , szerencsém volt akkor. Ezentúl nem játszok ezzel, csak hát annyira más gumival és nélküle, úgyhogy minél előbb bogyeszra kell majd rávennem a barátnőm. Még vele nem tartunk ott, de akkor lelkiekben felkészítem magam, hogy csupaszon nem szabad bedugni :S
2010. máj. 22. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne parázz ettől az előváladék dologtól.

Tény, hogy egy hímivarsejt elég a megtermékenyítéshez, de kell a többi milliónyi kis haverja, hogy feloldják a petesejt burkát, ahhoz, hogy az az egy csodát tehessen. Színtiszta biológia :) Ég és föld a különbség az előváladék (ami nem is igazi ondó, mert annak több komponense van (a heréből, a prosztatából), melyek az orgazmuskor keverednek el egymással) és a "telepakolás" közt.

DE mindig lehetnek extrém esetek, az ördög sose alszik. Nem termékeny napokon én félúton öltözök be, a kényeseken az elején.

24/f

2010. máj. 22. 20:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi neked is a hozzászólásért. Az biztos, bármi megtörténhet. Egyik poston itt a csaj azt mesélte, úgy lett terhes, hogy a menzesz utáni héten gumi használata mellett... aztán hogy pontosan mi hogy is történhetett...
2010. máj. 22. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:

figyi ez olyan h vagy igen, vagy nem. nemlehet garantálni h nemlesz terhes, de azt sem lehet kijelenteni, hogy márpedig terhes lesz. annyi a biztos h az előváladékban lehetnek spermiumok. de ki tudja h mikor vannak ott, és ki tudja h mikor jön az előváladék. szal ez ilyen orosz rulett. én a helyedben nem tenném, én csaj vagyok, de soha az ég világon eszembe nem jutna így "védekezni". a szexnek felhőtlennek és maximálisan élvezhetőnek kell lennie. így meg minden csak nem felhőtlen és nem maxmálisan élvezhető. a kihúzásról meg neis beszéljünk, az már nemis szex, csak szenvedés.

25L

2010. máj. 24. 14:42
 16/16 A kérdező kommentje:
igen, igazad van, köszi. hosszú távon gondoljuk mindketten elvileg a kapcsolatunkat, így főleg nem árt óvatosnak lenni. a nagy számok törvénye akár működésbe is léphet...
2010. máj. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!