Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelykúp mennyire biztos?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelykúp mennyire biztos? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
Hüvelykúpot használok Pharmatex terméket, bedugom és 10perc után megkezdödik az aktus, aztán ha a párom bennem megy el akkor mennyire véd? Egyáltalán véd?
2010. máj. 22. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
parasztvakítás...
2010. máj. 22. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Elmondom neked kedves kérdező, hogy semmi sem 100%-s, még a tabletta sem!! A hüvelykúp ugyan véd, de nem egymagában kell használni. Fogalmam sincs hány %-os a védelme, de szerintem olyan 70-80% körül van. Az ilyen terméket gumival együtt ajánlatos használni.
2010. máj. 22. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem jóval az óvszer alatt van a megbízhatósága. önmagában semmiképp sem ajánlanám, maximum óvszer mellé ha nagyon biztosra akarsz menni. én régen kombinálva alkalmaztam a gumit és a hüvelykúpot, így legalább nem kellett aggódnom hogy mi van ha elszakad az óvszer (volt már rá példa) rendszeres együttlét esetén amúgy a fogamzásgátlót javasolnám...
2010. máj. 22. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb barátnőm Pharmatex mellett esett teherbe, ősszel lesz egy éves a kis "hibaszázalék+ :)
2010. máj. 22. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én használtam ilyet. Nem megbízható. Megszakítással csináljátok ezzel szerintem...
2010. máj. 22. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én peteérés idején megszakítással használtam,más időpontban pedig elment bennem a barátom.
2010. máj. 23. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
én is megszakitással használok egy hasonló kúpot. Szerintem jó.
2010. máj. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!