Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromixet szedők. Jelen esetben elég a Pharmatex hüveltabletta plusz védelemnek?
Mult héten kimaradt egy szem, az volt az első levelem. A kihagyott szem a 3. héten volt, a betegtájékoztató két lehetőséget írt, én azt választottam hogy nemhagyok gyógyszer szünetet, hanem tovább szedem a második levelet. Itt azt irta nem szükséges plusz védekezés. Most a második levél első hetében is kimaradt egy szem. Még 12 órán belül voltam mikor pótoltam, így azt irja 7 napig védekezni kell melette. Így hogy nem volt gyógyszerszünet, így is szükséges mást is használni? És ki hogy vélekedik, ilyen esetben bemerné vállalni, hogy Pharmatex hüvelytablettával védekezik?
Előre is közönöm a válaszokat.
Szia!
Én is ezt szedtem másfél évig.
Nem akarlak biztatni a saját hibámra, de nekem ha kimaradt, sosem használtam kiegészitő védekezést. Akkor sem ha 12 órából kicsúsztam.
Én inkább az óvszert ajánlanám, ha már kiegészitő védekezésről van szó.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!