Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit irassak fel Tri-regol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irassak fel Tri-regol helyett?

Figyelt kérdés
2007. nov. 23. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármelyik jobb annál.

Én annó Mercilont szedtem-nem tudom van-e még, nekem semmi tünetem nem volt, bevált.

De jó a hüvelygyűrű is, előnye, hogy egyzer felteszed egyszer 21 nap mulva leveszed és több gond nincs vele, meg napi teendő, és nem megy át a szervezeten a hormon, csak felszívódik a hüvelyből. (igaz, ez drágább)

válassz valami jó kis fiataloknak való alacsony hormontatalmú gyógyszert. Félned egyiktől sem kell,ha nem lenne jó, jelzi a szervezeted.

2007. nov. 23. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Novynette, Yasminelle és hasonlóak. Mindegy a hormontartalom, mert aki hajlamos rá, az alacsony hormontartalmútól is hízni fog!!!
2007. nov. 23. 14:57
 3/4 anonim válasza:
100%
én a Yadine -t szedtem 8-évig,direkt a hízni hajlamos nőknek van kitalálva.és miután abbahagytam,nem volt gond a peteéréssel sem,rendszeresen,napra pontosn jött továbbra is a mensim.sőőőt,mikor terveztük,simán teherbe is estem elsőre.
2007. nov. 23. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

annál minden jobb!

Novaring hüvelygyűrűre esküszöm...Rossz volt a gyomrom a tabi miatt,ezért közös megegyezésre a dokival felírattam.Kicsit néha vicces,mikor szex előtt mindig kiszedegettük.(Nem kell csak párom méretei nem engedik he bent maradjon.)Nem barmolja szét a gyomrot.

Tabiból a yadinet dícsérik sokan.

Mindkettő olyan 10e Ft környékén mozog 3havi adagban mérve.

2007. nov. 24. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!