Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késhet a menstruációm?
Május 7.-èn, utoljára pedig június 8.-án jött meg. Ebben a jónapban pedig kèsik (elvileg 10.-èn kellett volna megjönnie). Az előjelei (pattanások, mellfeszülès, mellfájdalom) megvannak.
Tegnap elött csináltam egy tesztet ès negatív lett, szóval kicsit megnyuhodtam. Ha továbbra is kèsik csinálok majd mèg egy tesztet, de aggódom. A hasamban nem èrzem "a meg fog jönni èrzèst", nèha azt hittem èrzem de nem tudtam eldönteni hogy csak bekèpzelem vagy ez más hasfájás vagy tènyleg hasgörcs.
Nem tudom mi a baj. Tudom,sok oka lehet hogy kèsik, de ennyit mèg nem kèsett sohasem. 20/n
Veletek volt már ilyen?
Tényleg rengeteg mindentől késhet.
De az egyik legfontosabb kérdés, szexeltél e és védekeztél e.
Ha nem simán lehetsz terhes. Lehet késői ovu és ezért nem mutatja még a teszt.
De pl nekem előző hónapban 40 napra jött meg és az is csak pecsételés volt, pedig késni sem szokott és elég sok is van.
Ennyiből semmit nem lehet megmondani. Simán kimaradhat egy hónap nagy ritkán, és az is természetes lehet, hiszen nem vagy gép. De a fő kérdés, hogy történt-e védekezés nélkül szex?
20N
Védekezés nélkül egy két percig volt,hogy együtt voltunk kb 2, max 3x, de nem élvezett belém. Igen, tudom hogy így is van rá esély hogy teherbe estem..
De ha kimaradna,akkor is feszülne a mellem?
Félek nagyon. A tesztet mikor ismételjem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!