Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzásgátló tárolása! Meg vagyok zavarodva. Hogyan kellene?
Fogamzásgátlót szedek már több, mint másfél éve, viszont úgy kb fél éve megváltozott a gyógyszer leírása, és már benne van, hogy 30C alatt érdemes tárolni. (Eddig még nem igényelt kulonleges tárolást.)
A nagy nyári melegben gyakran felszökik a hőmérséklet 30 fok fölé, így feltettem itt egy kérdést arra vonatkozóan, hova tegyem akkor...
Természetesen eszembe jutott rögötn nekem is a hütő, amit aztán sokan javasoltak, és persze meg is kaptam, hogy dehülyevagyok hogy erre nem gondoltam.. :D Gondoltam, csak eközben arra is, hogy hátha a túl hideg sem lesz neki jó.
Most olvastam egy internetes doktor fórumán, illetve kaptam egy új hozzászólást is, miszerint a hormonkészítményeknek sem a 25C feletti, sem a 15C alatti hőmérséklet nem jó...
Két hete úgy szedem, hogy a hutoben volt tárolva. Most akkor elrontottam, vagy mi a fene...?
Elszámoltam; másfél hete szedem így.
Túl paranoiás vagyok?
Mindenesetre kivettem a hutobol.
Köszönöm!
Lett attól baja, hogy (egyékbént a maásodik héten), hűtőben volt?
Végigolvastam megint a tájékoztatót, és nem ír benne olyat, hogy hűvös helyen nem szabadna tárolni, csak azt, hogy 30 felett ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!