Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló okozza vajon nálam a hüvelyszárazságot?
Kérdező!
Nem merek semmi írni, mert állandóan lepontoznak, holott csak tapasztalatról szoktam írni.
Én ellenzem a fogamzásgátló minden formáját, csak akkor ha nagyon muszáj (női problémák miatt) kell szedni.
Nekem a házasságom ráment erre.
Az exem akivel 14 évig házasságban voltam, rendszeresen küzdött ezzel, rövid idő alatt már a szexuális vágya is nagyon lecsökkent.
Válás előtt hagyta abba a gyógyszert egy jó évvel, és lám milyen érdekes, mire elváltunk, addigra helyére került a nemi életünk. (már késő volt megmenteni sajnos).
Én felajánlottam, hogy kiszállok időben, de szerette ha belemegyek, hajthatatlan volt a fogamzásgátlást illetően.
10 év távlatából már nagyon sajnálta, hogy nem hallgatott rám akkor.
Egyébként a következő kapcsolatom is hasonló volt, de legalább Ő már hallgatott rám, mondjuk volt is miért.
Olyan gyakori és erős migrénes fejfájás gyötörte, hogy már mindent kipróbált, hogy kiderítse mi okozza.
(ma már nem szedi).
A fogamzásgátlónak sok mellékhatása lehet az első pár hónapban, akár ez is.
Van abban valami igazság, amit az előző válaszoló írt, nekem női problémák miatt kell szednem.
Az első három hónapban lehetnek mellékhatások (mint a hüvelyszárazság), mert még csak most szokik hozzá a szervezeted. Ez normális. El fog múlni.
20N
Egyértelmű, hogy a fogamzásgátló okozza.
Viszont egyáltalán nem törvényszerű, hogy ez el fog múlni 3 hónap után. Nekem sem múlt el. Abba is hagytam, mivel minden hónapban a hüvelyszárazság mellett fertőzéseim és irritációim voltak, nemi életünk a férjemmel már nem volt. Hiába tettem meg mindent, hogy kezeltessük közösen, megszüntessük a problémát orvosi kezelés által, akkor is visszajött. Másfél évig küszködtünk így. Több váltás is volt a tabletták terén. És akkor sem maradt abba a probléma. Ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót, a problémáimat mintha elvágták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!