Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 7 napos szünetben feltétlenül vérezni kell?
Én csak akkor vérzek ha megvágom magam, ha szünet van ha nem:D 23/F
2010. máj. 20. 18:35
nekem pl mindig 4. nap szokott megjönni, de elvileg történhet olyan h nem jön meg, kérdezz rá az orvosodnál
2010. máj. 20. 18:38
Kedves első. Olyan jól el tudsz poénkodni ezen, megnéznélek pedig téged is úgy, hogy ott is vérzel és fogamzásgátlót szedsz. Igazán kellemes, próbáld csak ki. Van már férfi fogamzásgátló tabletta is:D
Hajrá fiúk, pontozzatok le, úgy sem érdekel:P
A kérdésre válaszolva pedig szerintem igen.
2010. máj. 20. 18:39
A 3 nap csúszás szerintem normális, néhány nap mindig van onnan kezdve, hogy a 21-et beveszed, A 15 napos dolog nem. Szerintem menj el az orvoshoz, ha egy két napon belül nem változik a dolog, az is lehet, hogy nem ez a tabletta lesz neked jó.
2010. máj. 20. 18:40
Kedves Harmadik, ha egy férfi ott vérzik akkor iszonyat nagy gond van ott lenn. Nem hiszem hogy olyat látni szeretnél :P:P
Kedves Első voltam (:
2010. máj. 20. 18:44
Kedves első. Csak kíváncsi lennék a cuki kis pofidra, hogy mit szólsz hozzá. Egyébként persze, hogy nem szeretném látni, akkor sem ha nem vérzik:D
3. voltam
2010. máj. 20. 18:50
Hm...szegény kérdező:D nem is foglalkoznak vele:D
Szerintem beszéld meg az orvosoddal=) ez a biztosabb. Inkább mondja neked Ő hogy " ez normális" minthogy valami izé legyen=)
2010. máj. 20. 19:17
Ha nem jön meg a 7 napos szünet alatt az tuti nem normális, valószinű hogy tul erős neked ez a fogamzásgátló, tehát számodra tul sok hormont tartalmaz! Mivel még csak most kezdted el lehet hogy azt mondja az orvosod, hogy szedj be még egy levéllel, de mindenképp menj vissza a dokidhoz, hogy ezt egyenesen az ő szájából halld! Ez csak az én véleményem, de én doki nem vagyok...:)
2010. máj. 20. 20:18
A 3. napon még nem biztos, hogy meg kell jönnie, van akinek pl. csak az 5.-6. napon jön meg a szünetben. Ha egyáltalán nem jön meg, az nem normális. (Vagyis egyes dokik azt mondják, hogy ha egy kimarad de a teszt negatív, az még annyira nem gáz, de ha kétszer egymás után van ilyen, az már baj!).
2010. máj. 21. 07:30
Mivel most kezdted el szedni, ezért még nem hiszem, hogy gond lenne, csak hozzá kell szoknia a szervezetednek, meg a 15 napig tartó előző menstruációd is lehet erre hatással. Szerintem csak akkor menj orvoshoz, ha egyáltalán nem jön meg, vagy jövő hónapban sem lenne, mert ez még így nem para. Meg 3 nap, még nem sok, én pl hétfőn veszem be az utolsót és pénteken jön meg.
2010. máj. 21. 12:26
Kapcsolódó kérdések: