Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gond ha nem egyidőben veszem be a fog. Gátlót?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam,hogy ha nem egyidőben veszem be minden nap,mondjuk este 7kor akkor nem véd.Igazából én beveszem minden nap,szóval a hormonadagom megvan minden napra,csak nem egyidőben szoktam,de délelőtt.2017. júl. 4. 08:26
1/5 anonim válasza:
A napszak a lényeg. Ha mindig de akkor oké
2/5 anonim válasza:
2-3 óra különbség meg nem gond, de jobb lenne azonos időben. Ha folyton máskor veszed be (pl este 6, délután 4, este 8, stb), akkor nem biztos, hogy véd rendesen...
3/5 anonim válasza:
nem viccből írják a betegtájékoztatóra a dolgokat... ennyi erővel írhatnának rá egy gyerekmesét is, ha neked ennyire számít.
4/5 A kérdező kommentje:
Normális válszokat várok,nem kioktatást.Nemhiszen hogy jogod lenne ilyen stílusban magyarázni
2017. júl. 4. 14:12
5/5 anonim válasza:
nem tudom, mi gond volt a stílusommal:D bár neten másképp jön át minden, mert csak egy szöveget látsz, de egyébként nem a levegőbe beszélek, én is jó ideje veszek be fogamzásgátlót, és tényleg jobb, ha arra törekszel, h mindig kb. ugyanakkor vedd be. az a baj ezzel a napszakos dologgal, hogy így lazábban veszed, és könnyebben kimarad, mármint egy idő után egyre több órákat csúszik.. és nem feltétlen egészséges, nem csak a nemkívánt terhesség miatt, hanem amúgy is felborul a hormonrendszered, ha összevissza szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!