Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek úgy, ha nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek úgy, ha nincs menstruációm?

Figyelt kérdés
Mivel kicsit túlsúlyos vagyok ezért egy ideje (1 év kb) nincs menstruációm, ráadásul fogyózok is. És az lenne a kérdésem, hogy így terhes lehetek e ha nem védekezünk a barátommal? (18/L)
2010. máj. 20. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
jah már 1 éve az vagy
2010. máj. 20. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen
2010. máj. 20. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, mert bármikor beindulhat a peteérésed.
2010. máj. 20. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert soha nem tudod, hogy mikor fog megjönni a mensid legközelebb. Tehát nem veszed észre, ha egyszercsak elkezd megint rendes peteérésed lenni.
2010. máj. 20. 13:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!(kivéve az elsőt, nagyon szellemes...) Voltam dokinál is, adott vmi bogyót, ami meghozta, akkor volt kétszer-háromszor, de azóta megint semmi, elmentem megint dokihoz, és azt mondta, h várjak, majd rendbe jön...

De a lényeg az, h akkor védekezni kell! :)

Köszi mégegyszer!

2010. máj. 20. 13:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaaa és még egy dolog, h még ez lesz az első.... Szóval, h még szűz vagyok. Ha ez számít vmit...
2010. máj. 20. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Védekezzetek! És menj el másik orvoshoz, hogy kivizsgáljon/kivizsgáltasson! Nem ártana rendbe tenni azt a menstruációt. (Ha most még nem is, de valamikor biztos szeretnél babát...)
2010. máj. 20. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Az okát kell kideríteni és akkor lehet kezelni.Válts dokit sürgősen,mert olyan nincs,hogy várj aztán majd csak megjön.Szerintem te vagy a tegnap esti lány,akinek leírtam,hogy milyen okai lehetnek,ha nincs menstruáció.Ha már egy éve nincs,akkor ott nincs értelme ölbe tett kézzel ülni.
2010. máj. 20. 14:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!! Megfogadom és elmegyek egy másik dokihoz!

Nem én vagyok az a lány, én most írtam ide elsőnek.

2010. máj. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!