Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? (lent)

Figyelt kérdés

Ma reggel még pecsételő vérzésem volt estére elmult, párommal kicsit megvadultunk és egymásnak estünk, de időben kihuzta, nem bennem ment el, kicsit se. szerintetek?

(azon ritka esetek nem érdekelnek amikor menzesz alatt lett vki terhes, meg az olyan válaszok h tuti terhes vagyok, reálisan gondolkodva érdekelne a véleményetek)

(meg még annyi h 3 hete be kellett vennem 72 órásat mert kiszakadt, ezért nem igazán bizom a gumiban, tablettát meg nem szedhetek..jah és oltogatni sem kell)

amugy köszi előre is minden választ!

2010. máj. 19. 23:40
 1/7 anonim válasza:

1. Nem igazán hiszem, hogy ettől terhes lettél.

2. Mi a jó büdös francot műveltetek Ti, hogy kiszakadt a gumi? De most komolyan? XDDD

2010. máj. 19. 23:42
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

hát nem tudom...figyeltuk h szakad-e nem szakadt, aztán elment kihuzta és puff megszolalt h: Jajj nee...

:D ennyi :D

2010. máj. 19. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ettől nem, de amúgy lehetsz terhes.
2010. máj. 19. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire biztos vagy benne,hogy nem lehetsz terhes,akkor mi a kérdés.Az olyan válaszokat gondolom meg sem hallod,hogy előváladék,meg mensi alatt teherbeesés,szóval feküdj le nyugodtan aludni,aztán lesz,ami lesz.

Gondolom a válaszod végén a védekezési módszerek teljes kizárása csak sugallat,hogy lesz még "lehetek terhes?" kérdésed a gyakorin,mert a megszakítást választjátok továbbra is.Hát hajrá,aludj jól!

2010. máj. 20. 00:08
 5/7 anonim válasza:
Ha nem vagy férfi, akkor igen.
2010. máj. 20. 00:51
 6/7 anonim válasza:

1: Halvány lila gőzöm nincs hogy mit csináltatok hogy kiszakadt a gumi, mert hihetetlen nehezen szakad ki még felfújva is! (teszelve :) )

2: Biztos hogy nem vagy terhes, rengetegszer csináltam én is párommal, időben kihúztam, nem volt semmi baj. Ha az ember elmegy a csajban, még akkor se biztos, hogy terhes lesz, igazából 75-80% esély van rá. Szóval ha egy picike sperma bekerült volna véletlen, az se a világ vége, bár előfordulhat, ahhoz viszont nagy balszerencse kell. És itt közlöm, hogyha egyből kimosod magadból a spermát, nem ér semmit :D

2010. máj. 20. 05:08
 7/7 anonim ***** válasza:

nem binném, hogy az olyan válaszadók megnyugtatóak, akik azzal nyugtatják a kérdezőt, hogy ők nem lettek így terhesek, tehát ő sem lesz, ez kb. olyan, hogy engem nem ütött ma el az autó, téged sem fog. erre nincsenek szabályok, igenis volt, aki menszesz alatt esett teherbe és olyan is, aki előváladéktól, más meg évekig nem esett még úgy sem teherbe, ha beleélveztek, ez mindenkinek a saját szervezetétől függ.

persze nem így a legnagyobb esély a terhességre, de van esély, és még vane sély, bármi lehet, ha 1 százalék is, akkor is lehetsz te az az egy százalék...

mellesleg, azért mert egyszer kiszakadt a gumi, attól még használni lehet, mégiscsak biztonságosabb, mint a megszakításos módszer.

2010. máj. 20. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!