Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kihagytam a tablettat, most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihagytam a tablettat, most hogyan kezdjem szedni vagy h lesz ez?

Figyelt kérdés

Kihagytam a tablettat a 3.hetembe. ma veteem eszre hogy tegnap nem vettem be , es a netem meg azt olvastam h egyszere be lehet venni a tegnapit es a mait is , hat megvolt.Meg egy tablettam van ebbol a honapbol.Most mi leegyen?Hjaj es utoljara hetfon este voltam egyutt a baratomml..ebbol lehet valami?

es most hogyan folytasssam a szedeset?mer vki azt mondja h ne hagyjam ki azt az egy hetet. es mikor lehetek ujra egyutt a parommal vedekezes nelkul ?

nem tudom hogy mi legyen ! lecci segitsetek ! es ne nezzetek mar le !!!

2010. máj. 19. 22:05
 1/4 nielindi ***** válasza:
56%
doboz -> kibont -> tájékoztató -> kivesz -> elolvas -> feldolgoz -> nem kérdez.
2010. máj. 19. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Olvasd el a bogyó papírját. Más gyógyszereknél más a teendő. Ha nincs meg, keresd meg a dokidat. Jobbat nem tudok mondani.
2010. máj. 19. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha eltelt 12 óra a kihagyás és a bevétel között, akkor hülyeséget csináltál.

Akkor nem kellett volna bevenni még egyet, hanem menni tovább és egy hétig vagy nem szexelni, vagy gumival.

A szünetet tartsd meg, és amikor elkezded szedni a tablettát és letelt az első bogyótól számított egy hét (biztonság kedvéért) lehettek védekezés nélkül együtt.

2010. máj. 19. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Maradék tabletta felesleges szerintem. Legközelebb mész az orvoshoz akkor visszaviszed neki veszélyes hulladéknak. :D
2010. máj. 19. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!